PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung galaxy w kapanma sorunu!!!



akdogan54
22.Haziran.2012, 17:30
Arkadaslar 10 gündür galaxy w kullanıyorum fakat bazen kendi kendine kapanıp açılıyor neden dir anlamadım. Genelde tam arama yaparken oluyor 4-5 kere oldu acaba neden olabilir bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

secrex
22.Haziran.2012, 17:36
Birader aynı telefondan bende de var. Herşeyi tamam iyi ama ilk olarak yapması gerekeni yapmıyor. Aramalarda bir problemi var bu telefonun.Bende de farklı tür bir sorun var,görüşme başladıgında ses kesiliyor bazen. Sende de kapanıyor. Sagolsun samsung büyük iş yapmış..

Titan®
22.Haziran.2012, 21:19
Arkadaslar 10 gündür galaxy w kullanıyorum fakat bazen kendi kendine kapanıp açılıyor neden dir anlamadım. Genelde tam arama yaparken oluyor 4-5 kere oldu acaba neden olabilir bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

Cihazı fabrika ayarlarına almayı deneyin isterseniz. Yine olmazsa forumdan yeni bir yazılım yüklemeyi deneyebilirsiniz.

earslan
24.Haziran.2012, 08:08
Arkadaslar 10 gündür galaxy w kullanıyorum fakat bazen kendi kendine kapanıp açılıyor neden dir anlamadım. Genelde tam arama yaparken oluyor 4-5 kere oldu acaba neden olabilir bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
Merhaba akdogan54 fabric ayarlarina Geri don dediginde so run cozuldumu

forza
24.Haziran.2012, 10:29
Fabrika ayarlarina bosuna almayin arkadaslar. Direk rom yukleyin wonder ilk alindiginda aramalarda 2-3gunde bir hoparlor problemi oluyordu ses gelmiyordu. Kapatip acmadan duzmiyordu. Rom yukledim sorun ortadan kalkdi derken bu sefer reset atmaya basladi. Xlm6 veya xlm8 di galiba,sorunlar minumuma indirilmis tel suan bende degil ama hoparlor sorunu yok reset problemi olabiliyor galiba bugun ogrenir yazarim.

~ Tapatalk ~

ernygt
24.Haziran.2012, 14:34
Fabrika ayarlarina bosuna almayin arkadaslar. Direk rom yukleyin wonder ilk alindiginda aramalarda 2-3gunde bir hoparlor problemi oluyordu ses gelmiyordu. Kapatip acmadan duzmiyordu. Rom yukledim sorun ortadan kalkdi derken bu sefer reset atmaya basladi. Xlm6 veya xlm8 di galiba,sorunlar minumuma indirilmis tel suan bende degil ama hoparlor sorunu yok reset problemi olabiliyor galiba bugun ogrenir yazarim.

~ Tapatalk ~
Dostum öğrenirsen özelden bana söyler misin lütfen :)

selcukks52
24.Haziran.2012, 16:56
Dostum öğrenirsen özelden bana söyler misin lütfen :)





banada söylerseniz çok sevinirim ben telefonla bir şey yaparken kendini yeniden başlatıyor kapanıyor ekran kararıyor 10 sn sonra falan pin ekranı gelmeden yeniden açılıyor yardım edebilirmisiniz ?

akdogan54
25.Haziran.2012, 10:11
arkadaşlar fabrika ayarlarına almadım çünki telefonu aldıgım 2-3 gün oldugu zaman da yapmıstı aynı problemi. Samsung serviste komşum var ona sordum hafıza kartı eski ise ondan dolayı yapabilir dedi. hafıza kartını cıkarıp kullan dedi bir kaç gün ama hafıza kartı yokkende yapmıştı 1 kere. tekrar yaparsa servise götürmeyi düşünüyorum. çözüm bulan arkadaşlar varsa da yazarsa iyi olur

nextlive
25.Haziran.2012, 20:39
arkadaslar bu sorun bendede var allah bildiği yapsın bu samsung u telefon geldiğinde 2.3.5 sürümü ile geldi 2.3.6 ya güncelledikten sonra bu sorunu yasamaya basladım telefonumu değiştirdiler ama yeni gelen telefondada 2.3.6 olduğu için hala reset sorunu yasıyorum fabrika ayarları falan işe yaramıyor hiç bir şekilde. samsung teknik servisi ise 2.3.5 e sürümüne döndüremeyeceklerini söylüyorlar işin içinden çıkamıyorum. forumdan bilen bir kişi lütfen yardım edebilirmi 2.3.5 rom u ve nasıl bu rom u telefona kurabileceğim ile ilgili lütfen yardımlarınızı bekliyorum

nextlive
25.Haziran.2012, 20:39
Cihazı fabrika ayarlarına almayı deneyin isterseniz. Yine olmazsa forumdan yeni bir yazılım yüklemeyi deneyebilirsiniz.

hocam bi yardımcı olurmusunuz bendede bu cihaz var 2.3.5 sürümüne nasıl döne bilirim bi anlatırmısınız rica etsem

Titan®
25.Haziran.2012, 23:39
2.3.5'li dosyayı normal firmware yükler gibi yüklemeyi deneyin. Ancak yüklemeden önce cihazı Ses açma + Home + Power tuşlarına beraber basarak cihazı recovery moda alın ve wipe seçeneklerini uygulayın. Sonrasında ise cihazı hemen Ses kısma + Home + Power tuşlarına basarak cihazı download moda alın ve yüklemeyi ilgili konudaki anlatımla gerçekleştirin.

nextlive
26.Haziran.2012, 17:28
2.3.5'li dosyayı normal firmware yükler gibi yüklemeyi deneyin. Ancak yüklemeden önce cihazı Ses açma + Home + Power tuşlarına beraber basarak cihazı recovery moda alın ve wipe seçeneklerini uygulayın. Sonrasında ise cihazı hemen Ses kısma + Home + Power tuşlarına basarak cihazı download moda alın ve yüklemeyi ilgili konudaki anlatımla gerçekleştirin.

hocam ben odin ile yaparken cihazı kapatıp ses açma kapama ve home tusuna basıp download moduna alıyordum sonra da usb kaplosuyla bağlıyordum odin telefonu tanıyordu fakat indirdiğim 2.3.5 dosyasından 1 tane dosya çıkıyo bunu odinde nereye yerleştireceğim ops modem csc gibi dosyalar çıkmadı 2.3.5 dosyasından odine yerleştiremedim o yüzden çıkan md5 dosyasını pda kısmına yerleştirip starta basınca hata verdi olmadı. sizin anlattığınızda önce telefon açık kenmi tus kombinasyonlarına basıp recovery e alıcam sonrasında wipe seceneklerini nasıl uygulayacağım ya adım ları bana daha detaylı anlatırmısınız riac etsem kafam iice karıstı :S :(

Titan®
26.Haziran.2012, 20:08
Öncelikle cihazı kapatın, sonra cihazı Ses açma + Home + Power tuşlarına basılı tutarak açın, ve wipe seçeneklerini yapın ( Tüm kişiler veri ve programlarınız silinir ) sonrasında cihazı kapatarak Ses kısma + Home + Power turlarına basarak açın ve Forum'un Galaxy W bölümündeki güncel yazılım konusundaki anlatıma göre hareket edin. Birde el bilgi olarak şu konuya bir bakın, özelliklede tek parçalı Firmware ve çok parçalı Firmware bölümüne bakın. Çünkü sizin Firmware tek parçalı bir Firmware sanırım. http://forum.andronova.net/showthread.php?4428-Yeni-ba%FElayanlar-i%E7in-faydal%FD-bilgiler

atahan97
27.Haziran.2012, 11:43
arkadaşlar benim verisiyon şuan 2.3.6 fakat 2.3.5 iken de vardı bu problem boşuna uğraşmayın.

nextlive
29.Haziran.2012, 18:37
arkadaşlar benim verisiyon şuan 2.3.6 fakat 2.3.5 iken de vardı bu problem boşuna uğraşmayın.

peki ne yaptın dostum hala resetmi atıyor telefonun ?

ADMİN
03.Temmuz.2012, 09:12
merhaba galaxy wonder kullanıcıları . sorununuz sadece sizde değil hatta sadece wonderde değil bazı samsung telefonların hepsinde var . bu sorun aslında kullandığınz avea hattan kaynaklanıyor . şebeke ayarlarından 3g yi kapatın 2g kullanmaya başlayın . bu çözüm olabilir ama asıl çözüm avea haatınızı turkcelle çevirmek olacaktır . bende avea kullanıcısıyım bu telefonu almaya çekiniyorum . deneyin önce bi şebeke ayarlarından banada haber verirseniz sevinirim .

akdogan54
04.Temmuz.2012, 12:06
peki ne yaptın dostum hala resetmi atıyor telefonun ?

valla hocam dediğinizi yapmaya çalıstım ama 3g yi kapat diye birşey bulamadım. ona benzer sebeke modu diye birşey var onu tıklayıp sadece gsm dedim herhalde budur. bakalım tekrar aynı şeyi yapacak mı? deneyip görecez.

akdogan54
04.Temmuz.2012, 12:07
merhaba galaxy wonder kullanıcıları . sorununuz sadece sizde değil hatta sadece wonderde değil bazı samsung telefonların hepsinde var . bu sorun aslında kullandığınz avea hattan kaynaklanıyor . şebeke ayarlarından 3g yi kapatın 2g kullanmaya başlayın . bu çözüm olabilir ama asıl çözüm avea haatınızı turkcelle çevirmek olacaktır . bende avea kullanıcısıyım bu telefonu almaya çekiniyorum . deneyin önce bi şebeke ayarlarından banada haber verirseniz sevinirim .
valla hocam dediğinizi yapmaya çalıstım ama 3g yi kapat diye birşey bulamadım. ona benzer sebeke modu diye birşey var onu tıklayıp sadece gsm dedim herhalde budur. bakalım tekrar aynı şeyi yapacak mı? deneyip görecez.

akdogan54
09.Temmuz.2012, 07:29
ADMİN arkadaşımızın 3g yi kapatın tavsiyesiyle 3g yi kapattım yaklaşık 1 haftadır herhangi bir problem yok. samsung servisteki komşuma da sordum böyle birşey varmı, 3g den dolayı kapanır mı diye o da evet avea dan kaynaklanan bir sorun var başka model telefonlar da da oluyordu. SGW'de de böyle birşey olabilir dedi. Dediğim gibi yaklasık 1 haftadır 3g kapalı ve reset atma sorunu ortadan kalktı bakalım ilerleyen günlerde aynı sorun olacak mı?

forza
09.Temmuz.2012, 10:55
Bana gore telefon ram probleminden dolayi kendini resetliyor ana ekranda gorev yoneticisi bulunsun. Uygulamalardan cikis yaptiktan sonra hala calisip calismadigini gorev yoneticisinden kontrol edin aciksa kapatin. 3g ile baglantisi varsa gene 3g nin telefondan fazla verim istemesinden dir. Avea ile alakali oldugu komik geldi. Turkcell ile de reset atiyordu. 3g nin kapali olmasi belki bir care olabilir ama dedigim gibi ram kullanimini gozlemleyin uygulamalardan sonra ram i temizleyin.

~ Tapatalk ~

akdogan54
20.Temmuz.2012, 22:00
arkadaşlar kapanma sorunu 3g den dolayı oluyor. Denedim hakikatten 3g acık olunca kendi kendine reset etıyor özellikle bir yeri arayacagım zaman kapanıyor. 3g kapalı oldugu zamanlarda hic reset atma olayı olmadı bilginize...

ersun28
21.Temmuz.2012, 10:17
3g kapalı olsada yapıyor reset sorunu genelinde var

akdogan54
21.Temmuz.2012, 15:41
3g kapalı olsada yapıyor reset sorunu genelinde var

valla hocam ben 3g yi kapalı olarak kullanıyorum çok şükür hiç reset atma olmadı. inşaAllah da olmaz..;)

leondeniz
12.Ekim.2012, 16:28
Aynı sorun bende de var. Samsung Kies son versiyon kurulu, driverlar tamam, Odinde PC telefonu görüyor ancak orjinal romu atmak istediğimde setup connection da kalıyorum, yüzlerce kez ve farklı yöntemlerle, farklı orjinal romlarla denedim sonuç aynı. yardımcı olabilecek bir üstad varmıdır? aşağıdaki tüm işlemleri yaptım ancak olmuyor.

öncelikle telefonda USB hata ayıklama modunu açık. daha önce odinde birkaç kez CVM vr stock recovery flash yapmış biri olarak adımları biliyorum. şimdi gelelim yaptıklarıma:



•Telefonu download moda aldıktan sonra odin v.1.85 i açıp teli PC ye bağlıyorum. PC telefonu görüyor, COM portu sarıya dönüyor ve telefonu gördüğüne dair "added" ibaresini görüyorum.
•Odinde one package'i seçip tek parçalı olan orjinal romu pda kısmına ekleyip start dediğimde setup connection adımında takılıp kalıyor.
•internet üzerinde aramadığım forum sitesi kalmadı ancak çözüm yok.
•odin 1.85 den 3.07 ye kadar bütün versiyonları denedim olmadı.
•odin multi downloader versiyonları ile denedim olmadı.
•setup connectionda kaldığında usb kablosunu çıkarıp takıp tekrar start dediğimde yine sonuç aynı ki bu işlemi kaç defa yaptığımı hatırlamıyorum bile.
•CVM recoveryi kaldırıp orjinal stock recovery menüsüne döndüm aynı işlemleri yaptım ancak yine olmadı.



NE OLUR ÇÖZÜMÜ BİLEN BİRİSİ BANA YARDIM ETSİN. İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

leondeniz
13.Ekim.2012, 09:40
Sorunu hallettim son güncel stock roma odin md 4.43 ile döndüm, bakalım bundan sonra reset atacakmı. dün akşam döndüm, dünden beri reset atmadı telefon.

.RABİA.
08.Aralık.2012, 18:52
arkadaşlar aynı sorunu bende yasıyorum cıhazı aldıgım 2 ay oldu 2 ayda 2 kez servıse gıttı ve servıs cıhaza yazılım yukleyıp gerı gonderıyor. ama sorunum hala devam edıyor gunde 2 3 kez kendini resetlıyor gercekten cozum bulan varsa ne olur yardımcı olsun ne samsung ne de servısı telpa'nın bır sey bıldıklerı yok. cıhazda degısmeyıde parca degısımı olmadan yapmıyorlarmıs ne sacmalık....

dogukanŞARBALKAN
08.Aralık.2012, 19:15
Ben boyle bir sorun yasamadim ama yasayanlar telefonlarini servise gondersinler rom kumasinlar

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

selcukks52
08.Aralık.2012, 20:24
Ben boyle bir sorun yasamadim ama yasayanlar telefonlarini servise gondersinler rom kumasinlar

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben 4 kez gönderdim program atıp yolladılar çözüm rom

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

.RABİA.
09.Aralık.2012, 09:31
arkadaşlar aynı sorun bendede var lanet olsun bu samsunga ıkı ay oldu aldgm ıkı ayda ıkı kez servise gönderdim. yazılım yükleyip yolluyorlar bir halt olduğu yok hafıza kartı kullanmıyorum. neyin nesidir bu sorun cözen varsa yardımcı olsun lutfn

.RABİA.
09.Aralık.2012, 09:32
cözüm rom derken ? ne yapılması gerekiyor ?

hean_burak
09.Aralık.2012, 09:36
Simden de kaynaklanabiliyor. Örneğin cm9 yükleyebilirsin , bir de öle bakalım sorun geçmiş mi geçmemiş mi diye.

dogukanŞARBALKAN
09.Aralık.2012, 11:27
başka sim denedinizmi?

selcukks52
09.Aralık.2012, 13:37
cözüm rom derken ? ne yapılması gerekiyor ?

Telefona bask bir yazılım yükle cm9 sart degil samsungun baska ulke icin yayinladigi value pack de olur servis turkiye programini atip geri yolluyor rom atmadan duzeltemezsin

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

selcukks52
09.Aralık.2012, 13:38
başka sim denedinizmi?

Ben servise ilk gondermeden sonra denedim ama degisme olmamisti

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

asi_fenerli
09.Aralık.2012, 20:15
arkadaşlar servisle falan uğraşmayın rom atın stok rom olur custum rom olur farketmez bende ilk aldığımda bir ay kadar falan yapmişti sonra düzelmişti sonra işte 16 mb lık türkiye güncellemesi gelmişti sonrada zaten rom denemeye başladım uzun zamandır öyle bir sorunum yok orjinal türkiye romunda sanırım böyle bir sorun yapıyor güzel bir rom kurun sıkıntı kalmaz
arkadaslar zaten anlatmış nasıl yapılır hangileri önerilir

.RABİA.
11.Aralık.2012, 15:57
Simden de kaynaklanabiliyor. Örneğin cm9 yükleyebilirsin , bir de öle bakalım sorun geçmiş mi geçmemiş mi diye.

sim'den kaynaklanma olayınıda duydum benım hattım avea bayiye gidip sordum boyle bı durumun oldugunu soylemedı baska hatlada denemedım acıkcası

.RABİA.
11.Aralık.2012, 16:03
bu cihazda 3g nerden kapatılıyor ?

selcukks52
11.Aralık.2012, 16:21
bu cihazda 3g nerden kapatılıyor ?

ayarlar kablosuz ve ağ mobil ağlar şebeke modu yalnızca gsm yap kapanır

hukumdar99
15.Aralık.2012, 00:49
Arkadaşlar bende alalı 4-5 ay oldu, vodefone kullanıyordum önce, o zaman reset sorunu oluyordu, şimdi 2 buçuk aydır turkcell kullanıyorum, yine devam ediyor reset sorunu, ama öyle ikide bir kapanma olmuyor, arada yani haftada bi kaç kere oluyor kapanma, sorun da şu ki, oyun program yüklemeyi seviyorum, bazı oyunları kaldırmıyor, indiriyorum mesela, açıyorum oyunu, bazen açılırken bazende 20-30 sn oynayınca reset atıyor telefon, bende hemen siliyorum o oyunu, bir de benim internetim devamlı açık duruyor, sizin yazdıklarınıza bakarsak neti kapatmak gerekiyor, ama ben face messenger kullanıyorum yazışmak için, netim devamlı açık olmak zorunda, son olarak şunu söyleyim, ekranımda widget olarak ram temizleme tuşu var, neredeyse her oyun ve program kullandıktan sonra tuş kilidi yapmadan basıyorum ona, telefon kasması gidiyor, şunuda söyleyim canlı duvar kağıdı seviyorum ama yarı yarıya yavaşlatıyor telefonu o yüzden kullanmıyorum, çünkü bu yüzden de reset attığı oluyor telefonun. (rom rot cart curt hiç bişey yüklemedim tele, orjinal hali) şunuda söyleyim, bi arkadaşım heveslendi benim tele, o da gitti samsung galaxy ace 2 aldı çift çekirdekli, onun performansı wonderden daha güzel, canlı duvar kağıdı 1 gram bile kasmıyor onun teli.

hean_burak
15.Aralık.2012, 00:51
Wonderı kullanmayı bilirsenize Wonder da kasmaz :)

nebula449
20.Aralık.2012, 20:44
bende de 2.3.6 var ama böyle bir sorun yaşamıyorum:confused:

erkank.06
28.Ekim.2013, 11:16
arkadaşlar sorun stock romdan yani android 2.3.6 dan kaynaklanan bir sorun 3g, avea hatmış,hafıza kartıymış hiç alakası yok wonderların genelinde olan bir sorun bu diğer custom romlarda herhangi bir sorun yok telefonda ancak orjinal romu yükleyince kendi kendine 5-6 kere rest atıyor akşama kadar servise gönderincede sadece yeniden 2.3.6 yı yükleyip geri gönderiyor.