PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : galaxy s3: tuş kilidi açılınca ekran 3-4 saniye geç açılıyor



contractor
02.Ağustos.2012, 13:43
arkadaşlar merhaba ben telefonu alalı 2 gün oldu, tuş kilidi tuşuna bastıktan 3-4 saniye sonra ekran ışıgı ve kilidi açılıyor, acaba sorun ne olabilir? lütfen bilgisi olan varsa cevap versin...

aXXo
02.Ağustos.2012, 15:48
arkadaşlar merhaba ben telefonu alalı 2 gün oldu, tuş kilidi tuşuna bastıktan 3-4 saniye sonra ekran ışıgı ve kilidi açılıyor, acaba sorun ne olabilir? lütfen bilgisi olan varsa cevap versin...
Ayarlar>Güvenlik>Kilit Ekranı Seçenekleri> En alt kısımda Kilit Ekranında uyan kısmı aktif ise biraz geç açılabiliyor ses komutu algılamak için beklediğinden.

contractor
02.Ağustos.2012, 18:17
Ayarlar>Güvenlik>Kilit Ekranı Seçenekleri> En alt kısımda Kilit Ekranında uyan kısmı aktif ise biraz geç açılabiliyor ses komutu algılamak için beklediğinden.

samsung kilit açma ile uyan komutundan bahsediyorsan o komut aktif değil zaten... başka ne olabilir acaba?

bedosb
03.Ağustos.2012, 07:32
yazılımsal bir sorundur büyük ihtimalle. güncellemeyi denedin mi? sanırım en güncel halini almamışsındır.

bugra
03.Ağustos.2012, 08:19
Aynı sorun bendede var arkadaşım.hatta şöyle birşey var ki teknoloji marketlerde kullandığım s3 lerde de aynı sorun var.Ben en sün çıkan yazılımı kullanıyorum,yazılımla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ilk aldığımdada aynıydı yazılımı güncelleyincede aynı 2-3 saniye geç geliyor ekran.siizn söylediğiniz çözüm önerisi işe yaramıyor zaten ayarla kısmında o özellik etkin değil.Çözümü olsa keşke..

aXXo
03.Ağustos.2012, 08:32
Aynı sorun bendede var arkadaşım.hatta şöyle birşey var ki teknoloji marketlerde kullandığım s3 lerde de aynı sorun var.Ben en sün çıkan yazılımı kullanıyorum,yazılımla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ilk aldığımdada aynıydı yazılımı güncelleyincede aynı 2-3 saniye geç geliyor ekran.siizn söylediğiniz çözüm önerisi işe yaramıyor zaten ayarla kısmında o özellik etkin değil.Çözümü olsa keşke..
Ayarlar>Geliştirici seçenekleri kısmında pencere animasyon ölçeği ve bir tane daha ölçek var altında onları animasyon yok yapın, böylelikle biraz daha hızlanıyor eğer memnun kalmazsanız geri dönersiniz.

bugra
03.Ağustos.2012, 08:48
Ayarlar>Geliştirici seçenekleri kısmında pencere animasyon ölçeği ve bir tane daha ölçek var altında onları animasyon yok yapın, böylelikle biraz daha hızlanıyor eğer memnun kalmazsanız geri dönersiniz.

Öncelikle Teşekkürler.Söylediğiniz ayarı yaptım hiçbir değişiklik yok,o ayar menülere vs. girip çıkarken zoom efekti ve o tarz şeyler yapmak için.Sizin telefonununzda böyle bir sorun yok mu acaba ?

aXXo
03.Ağustos.2012, 08:49
Öncelikle Teşekkürler.Söylediğiniz ayarı yaptım hiçbir değişiklik yok,o ayar menülere vs. girip çıkarken zoom efekti ve o tarz şeyler yapmak için.Sizin telefonununzda böyle bir sorun yok mu acaba ?
Suan custom rom kullandıgım için böyle bir sorunum yok fakat stock rom kullanırken 1 snlik bir gecikme oluyordu ama 3-4 saniye değildi.

bugra
03.Ağustos.2012, 08:56
Suan custom rom kullandıgım için böyle bir sorunum yok fakat stock rom kullanırken 1 snlik bir gecikme oluyordu ama 3-4 saniye değildi.

Anladım.Orjinal romlarda böyle bir sorun var S2 de de vardı zaten.Samsung bunu bir sorun olarak görmüyor demekki.Umarım yakın zamanda çözüm getirirler yinede.