PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wi-Fi da kimlik denetimi hatası



angryfeet
02.Ağustos.2012, 22:02
Evdeki modemime bağlanmak istediğimde kimlik denetimi hatası oluştu diyor. Bu hata nedir bilen var mı? Biraz araştırdım, birçok forumda sorulmuş bu soru ama hiçbirinde cevap verilmemiş...

tatliyasin
02.Ağustos.2012, 23:47
Evdeki modemime bağlanmak istediğimde kimlik denetimi hatası oluştu diyor. Bu hata nedir bilen var mı? Biraz araştırdım, birçok forumda sorulmuş bu soru ama hiçbirinde cevap verilmemiş...

Dostum aynı sorun bende oldu. Şifreyi ne kadar doğru yazsam da girmiyordu bir türlü. Hep kimlik denetimi hatası olustu hatası alıp canım sıkılıyordu. Bende bir kere evdeki wifi şifresini değiştirdim. Tekrar girdim oldu. Dene istersen.

Oxumare
03.Ağustos.2012, 00:21
Evdeki modemime bağlanmak istediğimde kimlik denetimi hatası oluştu diyor. Bu hata nedir bilen var mı? Biraz araştırdım, birçok forumda sorulmuş bu soru ama hiçbirinde cevap verilmemiş...

Arkadaşım kimlik dogrulama hatası alıyorsanız sifrenizi yanlış girmissiniz dir.şifreyi doğru girdiğiniz halde wifi tarama da kalıp baglanmiyorsa modem ara yüzüne grip kablosuz internet ayarinizin güvenlik seviyesini kontrol edip wap2 olarak değiştiriniz



Tapatalk 2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi

tatliyasin
03.Ağustos.2012, 01:11
Hayır onunla alakasi varda arada yapıyor böyle. Bende biliyorum o wap2 olması gerek. Ama yinede yapıyor bazen.

plazma
03.Ağustos.2012, 01:14
Sifreleme tipini degistirin modemin mobil aygitlarda sikinti cikabiliyor wpa/wpa2 yerine wep deneyin olmaz ise virde sinyal gucu zayifsa o hatayi alirsiniz

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tatliyasin
03.Ağustos.2012, 01:56
Dostum bu arada şifreyi değiştirirsen ü,ö,ğ,ç,ı,ş harflerini kullanma

angryfeet
03.Ağustos.2012, 11:43
teşekkür ederim arkadaşlar :) ben biraz uğraştım ama wpa yı nerden değiştireceğimi bulamadım, bu konularda biraz acemiyim de :D :D yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

tatliyasin
03.Ağustos.2012, 14:38
Sen bi şifreyi degistir bir kere eğer olmazsa internet ayarlarindan wpa 2 yaparsın.

aXXo
03.Ağustos.2012, 15:16
teşekkür ederim arkadaşlar :) ben biraz uğraştım ama wpa yı nerden değiştireceğimi bulamadım, bu konularda biraz acemiyim de :D :D yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Eğer ttnet'in verdiği modemi kullanıyorsun web sayfasında adres çubuğuna 192.168.1.1 yaz modem arayüzüne gir orada sana şifre soracak şifre "ttnet" geliyor eğer değiştirmediysen kullanıcı adı sorarsa onu da değiştirmediysen orjinali "admin" olarak geliyor. Bunları yaptıktan sonra açılan ekranda güvenlik seçeneklerinde güvenlik türünü wpa2 yaparsın.

angryfeet
05.Ağustos.2012, 13:06
çok teşekkür ederim arkadaşlar wpa2 yapınca düzeldi

7530156512
06.Ağustos.2012, 22:34
bide arkadaşalr aynısı bnde oldu modem ayarlarnda bagalantı hızını otamatık yapın mesala bn 270mb yaptıgımda o sorun oluyor ama otamatk yapınca sorun ortadan kalkıyor

kamuran731
24.Şubat.2013, 21:23
arkadaşlar galaxy s2 kullanıyorum.
orjinal rom yüklü iken wifi ile sorunsuz bir şekilde modeme bağlanabiliyorum
başka rom yüklü iken aynı modeme bağlanmaya çalıştığımda kimlik doğrulama hatası alıyorum

orjinal romu değilde jellyBeam romu kullanmak istiyorum.
Anlayan birilerinin yardımcı olmasını rica ediyorum

barisindili
02.Ağustos.2013, 11:53
Evdeki modemime bağlanmak istediğimde kimlik denetimi hatası oluştu diyor. Bu hata nedir bilen var mı? Biraz araştırdım, birçok forumda sorulmuş bu soru ama hiçbirinde cevap verilmemiş...

ben de benzer bir problem var ancak bunun teknik bir nedene bağlı olduğunu düşünüyorum. bir bilen çıksa da sorsak diye bekliyorum.