PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ARAMA YAPARKEN KAPANMA



mbtt
06.Ağustos.2011, 12:49
ARKADAŞLAR WİLDFİRE S ALDIM 3 GÜN ÖNCE ARAMA YAPARKEN TEL KENDİLİGİNDEN KAPANIYOR. BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİ SAHİBİ VARSA ŞİMDİDEN TESSEKKÜR EDERİM.

Serh@t.SRSY
06.Ağustos.2011, 13:06
siz yeni rom yükledinizmi
yoksa orjinal rommu

oous
06.Ağustos.2011, 17:07
aynı sorunu ben de yaşıyorum rom nedir diye sorsam?

omfarcan
06.Ağustos.2011, 17:20
genel bir sorun arkadaşlar sürekli olmamakla birlikte böyle bi hata var evet.

mbtt
07.Ağustos.2011, 11:42
siz yeni rom yükledinizmi
yoksa orjinal rommu


HİÇBİRŞEYİ DEGİŞTİRMEDİM ALDIM SIM KARTI TAKTIM ARAMA YARKEN TEL OTOMATIK KAPANIYOR. NE YAPILMASI GEREKTIGINI BILEN VAR MI?

cemka2012
12.Ağustos.2011, 09:26
Merhaba,
telefona sim kartı yerleştirirken çok dikkatli olun.
Tuhaf ve zor ve hassas bir mekanizma kullanmışlar.
Kartı taktıktan sonra aşağıya doğru çekip bir tık sesi ile kilitlemek gerekiyor.
Sanırım bunu yapmayınca kart bazen temas etmiyor.
Denemekte fayda var :)

mydeath
15.Ağustos.2011, 10:24
sorunu çözebilen varmı

hitafzo
15.Ağustos.2011, 16:28
HOCAM 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM SÖYLEDİĞİNİZ SORUNLA KARŞILAŞMADIM. AMA HTC SENSE ÖZELLİKLERİNİ BİLMENİZDE FAYDA VAR. MESELA TELFON ÇALARKEN TERS ÇEVİRİNCE KAPATIYOR. KONUŞURKEN ERKANA DEĞİNCE DE KAPATIYOR. SORUN BUNDAN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR...

mydeath
19.Ağustos.2011, 14:22
telefon aramayi değilm kendini kapatiyor resset atıyor

hitafzo
19.Ağustos.2011, 15:03
bir hafta oldu hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. en son şöyle yap, düzelir belki;
telefonu kapat, bataryayı çıkart 1dk bekle,
sonra bataryayı tak, ses kısma ve açma/kapama tuşlarına basılı tut.
beyaz ekran gelecek bekle..
sonra ses tuşları ve açama tuşu yardımıyla reseti seç ve telefona format at, herşey silinir fabrika çıkışına döner.. ;)

hamidullah
19.Ağustos.2011, 16:47
Telefona format atarsanız fabrikadan geldigi hale döner, en iyi cozum bu bence... Bende aldım henuz böyle bi problem yaşamadım inşallah yaşamam...

Sh@DeKeepeR0
23.Ağustos.2011, 01:02
Bende telefonu bu gün aldım akşama kadar birkaç kişi ile telefon görüşmesi yaptığım oldu internete girdim oyun oynadım telefonumda kendi kendine kapanma gibi bir sorun olmadı başka bir sorunda olmadı hitafzo arkadaşın dediği gibi telefonu fabrika çıkışı haline getirin ve SIM kartı çıkarıp dikkatlice ve yavaş bir şekilde bir daha takın ve yuvaya tam oturduğundan emin olun bundan önce Sım kart iletkenini kolonya ile temizlemenizde fayda var. Telefon donanımsal bir eksiklik veya donanımsal bir sorundan dolayı kendini yeniden başlatıyor olabilir hiç biri işe yaramazsa garantiye götürün.

Sh@DeKeepeR0
23.Ağustos.2011, 05:05
aynı sorunu ben de yaşıyorum rom nedir diye sorsam?


Rom Custom ve orjinal olarak sınıflandırılabilir diyebiliriz orjinal rom firmaların kendi telefonları için hazırladığı veya geliştirdiği romdur. Custom rom ise kullanıcıların kendi zevkleri için Orjinal romları değiştirerek geliştirerek hatta versiyonunu yükselterek piyasaya sürdüğü romdur. Rom kısaca anlatmak gerekirse senin telefonda kullandığın arayüzüyle ve herşeyiyle kullandığın şeydir :) Umarım anlatabilmişimdir. :)

basarmert
18.Eylül.2011, 21:05
yani bunun gibi sıkıntılar romdan olabilirmi arkadaşlar ya. bendede şöyle bir sorun var ilk aldığımda yoktu ama bu son zamanlarda telefon normal ekran kararmış durumda güç düğmesine basıyorum tuş kilidini aşağı doğru indiriyorum ana ekran geliyor ilk dokunuşta ortadaki telefon tuşuna dokunamaıyorum algılamıyor başka biyere dokunup daha sonra ona dokunmam gerekiyor yada ilk menüye giriyorum mesala ordaykende çıkma tuşuna dokunduğum zaman algılamıyor menüde bir aşağı yukarı yapıyorum daha sonra bastığımda algılıyor nasıl bir sorun anlamadım. Bunu bir kişiye arama yaptığımdada yapamıyorum örneğin ara diyorum sonra arama kapat dicem kırmızıya basıyorum algılamıyor bir türlü kapatamıyorum nedn olur acaba bilgisi olan yada başına gelen varsa cevap verirseniz çok mutlu olurum

combo1907
21.Eylül.2011, 12:44
arka plan hareketlı su ise yapabiliyor bazılarında degostırıp deneyelım.
birde sım kartınız 64 ise buda yapabiliyor.32 sım bulup sorun devam edıp etmedıgıne bakabılırsınız.