PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1Gb İnternet Paketi İle Ne Yapılabilir?



*extreme*
04.Aralık.2011, 19:15
Arkadaşlar İnşallah Yarın Htc Desire S (http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-desire-s/?PS=1&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=HTC%20desire%20s&utm_campaign=Model+-+HTC+Desire+S&utm_content=sshpjN0km!pcrid!17098938950&mckv=sshpjN0km!pcrid!17098938950)'i Alıyorum :)

Malum Vodafone 8 Tl'ye Sınırsız İnternet Paketi Kampanyası Bitmiş.

Şuan En İyi İnternet Paketini AVEA Veriyor . 9 Tlye 1 Gb.

1 Gb Sizce Az Mı ?
1 Gb İle Neler Yapılabilir ?
Siz Hangi İnternet Paketini Kullanıyorsunuz ?

Bu Soruları Tecrübeli , Tecrübesiz herkes cevaplarsa çok yardımcı olmuş olursunuz :)

Şimdiden Teşekkürler

gren
04.Aralık.2011, 19:20
avea çok yavaş diye biliyorum..

*extreme*
04.Aralık.2011, 19:21
avea çok yavaş diye biliyorum..


Bende öle biliyorum , Ama yapcak bişi yok , En Ucuzu o şuanda

Yorumun için teşekkürler :P

gren
04.Aralık.2011, 19:23
bende avea geçecem ve geçmek istiyom sırf net için ..ama avea istanbulun ortasından 3g çekmiyor

*extreme*
04.Aralık.2011, 19:24
bende avea geçecem ve geçmek istiyom sırf net için ..ama avea istanbulun ortasından 3g çekmiyor


Öyle, Çift hat kullanıcam , 2. Hat Turkcell Olucak , Avea hattında sadece net olucak , Turkcell Güzel bi Net paketi çıkardıgı an kırar atarım avea hattını :)

gren
04.Aralık.2011, 19:27
turkcellmi çıkaracak..biraz zor...o adamlar biraz vodafone ve avea gibi olsa varya...netleri hızlı ama ....1 yıl önce çıkardıkları 250 mb net var hala yenisini çıkarmadılar...hele hele android telefonlarda net dayanmıyor en az 1 gb lazım

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 19:28
ben 4 yaptimda ne oldu? 3gun dayandi :)

*extreme*
04.Aralık.2011, 19:44
ben 4 yaptimda ne oldu? 3gun dayandi :)


şaka yapıyosun dimi :s:D

*extreme*
04.Aralık.2011, 19:49
Arkadaşlar aranızda kimse Avea 1 Gblık paket kullanmıyor? Biraz Bilgi Verseniz.. Hızı hakkında felan

gren
04.Aralık.2011, 19:52
bence de kullanan hız hakkında bilgi verirseler bende geçmeyi düşünüyom bu aralar

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 19:53
ben 4 yaptimda ne oldu? 3gun dayandi :)


şaka yapıyosun dimi :s:D


yok usta ne sakasi dogru :D

*extreme*
04.Aralık.2011, 19:54
ben 4 yaptimda ne oldu? 3gun dayandi :)


şaka yapıyosun dimi :s:D


yok usta ne sakasi dogru :D


Anladıgım kadarıyla Avea , Peki Hocam Hızı Nasıl ? Video İzlerken Felan Donmalar Oluyomu Youtubede , Site Geçişleri ?

gren
04.Aralık.2011, 19:56
geçen aveada tanıdığın kartını aldım video için..pert video açılmıyor 3g de yok edgee var

*extreme*
04.Aralık.2011, 19:57
geçen aveada tanıdığın kartını aldım video için..pert video açılmıyor 3g de yok edgee var


:D :D Hocam yorumunu okurken güldüm :D Aveaya bi sövmedigin kaldı :D Allah Aşkına nerde oturuyosun sen :D

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 19:58
ben 4 yaptimda ne oldu? 3gun dayandi :)


şaka yapıyosun dimi :s:D


yok usta ne sakasi dogru :D


Anladıgım kadarıyla Avea , Peki Hocam Hızı Nasıl ? Video İzlerken Felan Donmalar Oluyomu Youtubede , Site Geçişleri ?


yok usta avea deil turkcell ucak gibi ama 40TL :(

*extreme*
04.Aralık.2011, 20:02
ben 4 yaptimda ne oldu? 3gun dayandi :)


şaka yapıyosun dimi :s:D


yok usta ne sakasi dogru :D


Anladıgım kadarıyla Avea , Peki Hocam Hızı Nasıl ? Video İzlerken Felan Donmalar Oluyomu Youtubede , Site Geçişleri ?


yok usta avea deil turkcell ucak gibi ama 40TL :(


Ahh Turkcell Ahh , Dedigin gibi çok hızlı interneti ama baya pahalı ya 40 Tl Ne demek ya, bunun Smssi var , Konuşması var..

gren
04.Aralık.2011, 20:04
geçen aveada tanıdığın kartını aldım video için..pert video açılmıyor 3g de yok edgee var


:D :D Hocam yorumunu okurken güldüm :D Aveaya bi sövmedigin kaldı :D Allah Aşkına nerde oturuyosun sen :D


hocam ist pendik te oturuyom ama avea işte...avea alacaksan konuşma için mesaj için alıyosan vodafone internet alıyosan türkcell

*extreme*
04.Aralık.2011, 20:06
geçen aveada tanıdığın kartını aldım video için..pert video açılmıyor 3g de yok edgee var


:D :D Hocam yorumunu okurken güldüm :D Aveaya bi sövmedigin kaldı :D Allah Aşkına nerde oturuyosun sen :D


hocam ist pendik te oturuyom ama avea işte...avea alacaksan konuşma için mesaj için alıyosan vodafone internet alıyosan türkcell


Öle zaten , Kalite olarak dedigin gibi ama Fiyatlar.. :)

nafter
04.Aralık.2011, 20:17
Şu anda AVEA 1GB internet kullanıyorum hiçte yavaş değil hızı ölçüm yapıyorum 2455kbps down 1293 upload çıkıyor.Maillerini okursun genel olarak sitelerde gezinirsin.market güncellemelerini yaparsın ancak download etmezsen yeter herşekilde

gren
04.Aralık.2011, 20:20
hocam peki video nasil kolay izleniyomu________________________________________ ______________________
hocam peki video nasil

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 20:24
en iyisi turkcell forumcanlarim :) neden 40TL veriyosun derseniz pc yok oyun falan onun icin 6 aydir aldim sadece 4 defa konustum ben hic arama yapmam :) bu sefer fiber alcam 1000 kbpsymis :D

murat0288
04.Aralık.2011, 20:38
arkadaşlar türkcellin reklamını yapmıyorum ama, size bi tavsiyem var türkcelden indirimli 100, 250 mb internet kullandım paketin indirimi bitti yenilemedim, nasıl olsa bunlar arar yada mesaj çeker diye. haa bu arada s2 cihazımı görüyorlar onlar biliyorlar bunu bildiğim için oğlumun avea hattını telime taktım, ayarını yapıp internete girdim yarım saat kullandım, geri kendi hattımı taktım. noldu dersiniz
aynen tahmin ettiğim gibi oldu on dakika geçmeden mesaj aynen şöyle" size özel fırsatımız var,1 gb internet 29 tl yerine ayda sadece 9 tl (dokuz) indirimli olarak ayarladık kabul ediyosanız evet yazın 2222 ye gönderin dediler. bende açtım 532 yi böylemi davranmak gerekiyo türkcele daha önce talep ettim vermediniz tamam kabul dedim....
şu anda 1 gb 9 tl evet yanlış değil sadece 9 (dokuz) tl..........

*extreme*
04.Aralık.2011, 20:45
arkadaşlar türkcellin reklamını yapmıyorum ama, size bi tavsiyem var türkcelden indirimli 100, 250 mb internet kullandım paketin indirimi bitti yenilemedim, nasıl olsa bunlar arar yada mesaj çeker diye. haa bu arada s2 cihazımı görüyorlar onlar biliyorlar bunu bildiğim için oğlumun avea hattını telime taktım, ayarını yapıp internete girdim yarım saat kullandım, geri kendi hattımı taktım. noldu dersiniz
aynen tahmin ettiğim gibi oldu on dakika geçmeden mesaj aynen şöyle" size özel fırsatımız var,1 gb internet 29 tl yerine ayda sadece 9 tl (dokuz) indirimli olarak ayarladık kabul ediyosanız evet yazın 2222 ye gönderin dediler. bende açtım 532 yi böylemi davranmak gerekiyo türkcele daha önce talep ettim vermediniz tamam kabul dedim....
şu anda 1 gb 9 tl evet yanlış değil sadece 9 (dokuz) tl..........


Bunuda denicem kesinlikle, Olmasa bile kafaya koydum , GençTarifeliyim , Faturasız. Aylık 30 TL Yüklerim , 30 Tl Yükleyince Her Yöne 2 Saat Bedava Geliyo , Şuan zaten 1 gb net 19 Tl , 19 Tlsini İnternete - 10 Tlsinide Sms yaptımmı yeter bana :) Polemige gerek yok :)

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 20:49
ben zaten konusmuyom + vodafonda var bende o sinirsiz ;) su an onla giriyom :D

*extreme*
04.Aralık.2011, 20:51
ben zaten konusmuyom + vodafonda var bende o sinirsiz ;) su an onla giriyom :D


biz alamıyoruz işte o paketi :) Bitti kampanya :( http://vodafone.com.tr/Internet/nasilbaglanirim_ceptelefonunuzdanbaglanin_cepnet.p hp[/url]?default_id=bireysel-ceptenbaglanin

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 20:54
ben zaten konusmuyom + vodafonda var bende o sinirsiz ;) su an onla giriyom :D


biz alamıyoruz işte o paketi :) Bitti kampanya :( http://vodafone.com.tr/Internet/nasilbaglanirim_ceptelefonunuzdanbaglanin_cepnet.p hp[/url]?default_id=bireysel-ceptenbaglanin


tuh! nasil bitirirler :( demek usta artik 2012yi beklicez SUPERINTERNET diye 1 ay sinirsiz yapiyolar :D

*extreme*
04.Aralık.2011, 20:56
ben zaten konusmuyom + vodafonda var bende o sinirsiz ;) su an onla giriyom :D


biz alamıyoruz işte o paketi :) Bitti kampanya :( http://vodafone.com.tr/Internet/nasilbaglanirim_ceptelefonunuzdanbaglanin_cepnet.p hp[/url]?default_id=bireysel-ceptenbaglanin


tuh! nasil bitirirler :( demek usta artik 2012yi beklicez SUPERINTERNET diye 1 ay sinirsiz yapiyolar :D



Yok hocam sen üzülme sizinki devam ediyo iptal etmedigin sürece :)

murat0288
04.Aralık.2011, 20:57
valla arkadaşlar bu gsm lere böyle davranacan blöf yapacan ben onu öğrendim avea hattından kamu hattından kamu hattına arama vardı türkceli ev teli vodafonu arayamıyodum arasam kol gibiydi aradım kapat kardeşim istemiyorum diğerlerinde şöyle böyle deyince ama kesin konuşucan işte kapatmayalım da size şu kadar diğer yönlere arama verelim 6 ay boyunca dedi ve verdi. konuşurken kendinden emin olacan ve faturalı hatlı olma özelliğini kullanacan, kontörlülere nasıl davranırlar bilmem. iki hattım var ikiside faturalı ağa benim. onlar değil blöf hakkı her zaman saklı bende......

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 20:58
ben zaten konusmuyom + vodafonda var bende o sinirsiz ;) su an onla giriyom :D


biz alamıyoruz işte o paketi :) Bitti kampanya :( http://vodafone.com.tr/Internet/nasilbaglanirim_ceptelefonunuzdanbaglanin_cepnet.p hp[/url]?default_id=bireysel-ceptenbaglanin


tuh! nasil bitirirler :( demek usta artik 2012yi beklicez SUPERINTERNET diye 1 ay sinirsiz yapiyolar :D



Yok hocam sen üzülme sizinki devam ediyo iptal etmedigin sürece :)



ama usta ya bittikten sonra? halimiz duman desene :( ne yapalim zaten 8gb yapmam download yapmaz :@ 8gb vodafona yapcama turkcellden yaparim :D

*extreme*
04.Aralık.2011, 21:00
valla arkadaşlar bu gsm lere böyle davranacan blöf yapacan ben onu öğrendim avea hattından kamu hattından kamu hattına arama vardı türkceli ev teli vodafonu arayamıyodum arasam kol gibiydi aradım kapat kardeşim istemiyorum diğerlerinde şöyle böyle deyince ama kesin konuşucan işte kapatmayalım da size şu kadar diğer yönlere arama verelim 6 ay boyunca dedi ve verdi. konuşurken kendinden emin olacan ve faturalı hatlı olma özelliğini kullanacan, kontörlülere nasıl davranırlar bilmem. iki hattım var ikiside faturalı ağa benim. onlar değil blöf hakkı her zaman saklı bende......


Blöf'ün sadece Avea'da geçtigini biliyodum , Turkcell Kendini agırdan satıyo diye biliyodum çevremden...

murat0288
04.Aralık.2011, 21:03
dedim ya faturalı hattım var, kesin kapat istemiyorum diye kesin konuşunca diğerleriyle kıyaslama yapıp da kapat muhabbetini göze alamıyolar

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 21:05
valla arkadaşlar bu gsm lere böyle davranacan blöf yapacan ben onu öğrendim avea hattından kamu hattından kamu hattına arama vardı türkceli ev teli vodafonu arayamıyodum arasam kol gibiydi aradım kapat kardeşim istemiyorum diğerlerinde şöyle böyle deyince ama kesin konuşucan işte kapatmayalım da size şu kadar diğer yönlere arama verelim 6 ay boyunca dedi ve verdi. konuşurken kendinden emin olacan ve faturalı hatlı olma özelliğini kullanacan, kontörlülere nasıl davranırlar bilmem. iki hattım var ikiside faturalı ağa benim. onlar değil blöf hakkı her zaman saklı bende......


bi ara usta vodafondan kontor gidiyodu kendi kendine gidiyodu aradim musteri hizmetlerini 20tl yuklemistim o zaman kadin alo buyrun der demez arama sonlandi megersem kontoru yemis :@ ona sukur etmedim 20tl gitti :( dahada aramaya tirsiyom halen arada sirada gidiyo kontor :(

*extreme*
04.Aralık.2011, 21:05
dedim ya faturalı hattım var, kesin kapat istemiyorum diye kesin konuşunca diğerleriyle kıyaslama yapıp da kapat muhabbetini göze alamıyolar


Bi yarın telefon gelsin, Bu yazdıgın yorumlarını teker teker okuyup yapıcam :D

murat0288
04.Aralık.2011, 21:11
ama kesin rica etme kibar konuşma . tamam hakaret etme çünkü insiyatif kullanma hakları var bunu bilin. hatın faturalı ise diğer gsm ler yıl sonu yılbaşı cart curt kampanyası veriyolar bizde niye yok felan de ama kesinlikle konuştuğun kişiyle ilgisinin olmadığını onun yanlış anlamaması gibi dileklerde bulunun sonun da zaten uzun zamandır düşünüyodum bende diğer gsm lere geçecem de.tatlı sert ol ama şebekeye kesinlikle temsiyci elemana deme ok....
umarım isteğin olur

braqhan
04.Aralık.2011, 21:15
Bende avea ya gectim yaklasik 4 aydir kullaniorum turkcell in yaninda cok yavas ama turkcellin yaninda ucuz olmasi nedeniyle kullanmak mecburiyeetinde kaliorum 1 gb kota download yapmadan ozellikle gazete tarzi seylerde nette gezmekten cok widget tarzi kullanirsaniz cok daha verimli oluyor ve ideal bence

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 21:16
usta neden gidiyo benim kontor? :@ arayip kufur etsem, dava acarlar :( cok kararsizim eskiden kucukken bilmedigim icin vodafondan msj gelirdi kufur edip cevaplardim :D

androidiz
04.Aralık.2011, 21:16
arkadaslar vodafone 8 tlik sınırsız icin yeni uyelik alımını kapattı sadece daha onceleri kullananlar aynen devam asla bırakmaya niyetim yok nobette neyle dizi izlerim yoksa mazallah voydafone acı bize nolar :D

googleandroid
04.Aralık.2011, 21:18
Ben kullaniyorum nevsehirde dagin tepesinde edge ile baglaniyorum net hizi tabi turkcell gibi olamaz ama vodafoneden hizli o kesin cunku vodafone 100 mb dan sonra yavasliyordu.Paket konusuna gelince 2 GB 16 TL oldu aylik ve bana yetiyor 1 GB kullandigim zamanlar Gunde 5-6 saat nette sorf yapabiliyordum ve yetiyordu.Fiyat konusunda Turkcellden Hiz konusunda Vodafoneden iyi diyebilirim.

*extreme*
04.Aralık.2011, 21:22
Ben kullaniyorum nevsehirde dagin tepesinde edge ile baglaniyorum net hizi tabi turkcell gibi olamaz ama vodafoneden hizli o kesin cunku vodafone 100 mb dan sonra yavasliyordu.Paket konusuna gelince 2 GB 16 TL oldu aylik ve bana yetiyor 1 GB kullandigim zamanlar Gunde 5-6 saat nette sorf yapabiliyordum ve yetiyordu.Fiyat konusunda Turkcellden Hiz konusunda Vodafoneden iyi diyebilirim.


2 Gb 16 Tl mi ? Sizde mi arayıp blöf yaptınız :D

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 21:24
Ben kullaniyorum nevsehirde dagin tepesinde edge ile baglaniyorum net hizi tabi turkcell gibi olamaz ama vodafoneden hizli o kesin cunku vodafone 100 mb dan sonra yavasliyordu.Paket konusuna gelince 2 GB 16 TL oldu aylik ve bana yetiyor 1 GB kullandigim zamanlar Gunde 5-6 saat nette sorf yapabiliyordum ve yetiyordu.Fiyat konusunda Turkcellden Hiz konusunda Vodafoneden iyi diyebilirim.


zaten usta vodafon dedigin gibi 100den sonra eziliyo bi bana gelincemi habire kontor gidiyo ben onu nasil halledicem? :( dagin tepesinde derken?

*extreme*
04.Aralık.2011, 21:26
Ben kullaniyorum nevsehirde dagin tepesinde edge ile baglaniyorum net hizi tabi turkcell gibi olamaz ama vodafoneden hizli o kesin cunku vodafone 100 mb dan sonra yavasliyordu.Paket konusuna gelince 2 GB 16 TL oldu aylik ve bana yetiyor 1 GB kullandigim zamanlar Gunde 5-6 saat nette sorf yapabiliyordum ve yetiyordu.Fiyat konusunda Turkcellden Hiz konusunda Vodafoneden iyi diyebilirim.


zaten usta vodafon dedigin gibi 100den sonra eziliyo bi bana gelincemi habire kontor gidiyo ben onu nasil halledicem? :( dagin tepesinde derken?


Hocam sen korkma , valla şuan forumda senin sorununa çözüm bulabilcek biri yok sanırım , arkaplanda bi uygulama çalışıyo olabilir ama sana Müşteri Hizmetlerini aramanı tavsiye ederim , sakin ol sövmemeye çalış , fazla zorlarlarsa Söv gitsin rahatlamış olursun :D

murat0288
04.Aralık.2011, 21:31
arkadaşlar siz napıyonuz ya telefonda internete 5-6 saat yazık ya kendnize yazık gsm lerin de internetin de köküne kibrit suyu. bence biraz uzaklaşın valla beyninize ve gözlerinize yazık.
ayrıca 5-6 saat ne yapıyosunuz merak ediyorum yani neyle uğraşıyonuz telefondan internetle. ben maillere bakıyorum markete biraz bakıyorum dövizlere google talk msn açık kullanım toplasan 1 saat sürmez tabi ara ara hepsi aynı anda değil. ama 5-6 saat bence çok beyninizi başka sanal olmayan şeylere yoralım lütfen valla yazık

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 21:31
Ben kullaniyorum nevsehirde dagin tepesinde edge ile baglaniyorum net hizi tabi turkcell gibi olamaz ama vodafoneden hizli o kesin cunku vodafone 100 mb dan sonra yavasliyordu.Paket konusuna gelince 2 GB 16 TL oldu aylik ve bana yetiyor 1 GB kullandigim zamanlar Gunde 5-6 saat nette sorf yapabiliyordum ve yetiyordu.Fiyat konusunda Turkcellden Hiz konusunda Vodafoneden iyi diyebilirim.


zaten usta vodafon dedigin gibi 100den sonra eziliyo bi bana gelincemi habire kontor gidiyo ben onu nasil halledicem? :( dagin tepesinde derken?


Hocam sen korkma , valla şuan forumda senin sorununa çözüm bulabilcek biri yok sanırım , arkaplanda bi uygulama çalışıyo olabilir ama sana Müşteri Hizmetlerini aramanı tavsiye ederim , sakin ol sövmemeye çalış , fazla zorlarlarsa Söv gitsin rahatlamış olursun :D


cok dogru usta +1 ;) iste sorun orda vodafonu arayinca hepsi gidiyo :(

*extreme*
04.Aralık.2011, 21:33
Ben kullaniyorum nevsehirde dagin tepesinde edge ile baglaniyorum net hizi tabi turkcell gibi olamaz ama vodafoneden hizli o kesin cunku vodafone 100 mb dan sonra yavasliyordu.Paket konusuna gelince 2 GB 16 TL oldu aylik ve bana yetiyor 1 GB kullandigim zamanlar Gunde 5-6 saat nette sorf yapabiliyordum ve yetiyordu.Fiyat konusunda Turkcellden Hiz konusunda Vodafoneden iyi diyebilirim.


zaten usta vodafon dedigin gibi 100den sonra eziliyo bi bana gelincemi habire kontor gidiyo ben onu nasil halledicem? :( dagin tepesinde derken?


Hocam sen korkma , valla şuan forumda senin sorununa çözüm bulabilcek biri yok sanırım , arkaplanda bi uygulama çalışıyo olabilir ama sana Müşteri Hizmetlerini aramanı tavsiye ederim , sakin ol sövmemeye çalış , fazla zorlarlarsa Söv gitsin rahatlamış olursun :D


cok dogru usta +1 ;) iste sorun orda vodafonu arayinca hepsi gidiyo :(


Yapcak bişi yok :D________________________________________________ ______________










Ben kullaniyorum nevsehirde dagin tepesinde edge ile baglaniyorum net hizi tabi turkcell gibi olamaz ama vodafoneden hizli o kesin cunku vodafone 100 mb dan sonra yavasliyordu.Paket konusuna gelince 2 GB 16 TL oldu aylik ve bana yetiyor 1 GB kullandigim zamanlar Gunde 5-6 saat nette sorf yapabiliyordum ve yetiyordu.Fiyat konusunda Turkcellden Hiz konusunda Vodafoneden iyi diyebilirim.


zaten usta vodafon dedigin gibi 100den sonra eziliyo bi bana gelincemi habire kontor gidiyo ben onu nasil halledicem? :( dagin tepesinde derken?


Hocam sen korkma , valla şuan forumda senin sorununa çözüm bulabilcek biri yok sanırım , arkaplanda bi uygulama çalışıyo olabilir ama sana Müşteri Hizmetlerini aramanı tavsiye ederim , sakin ol sövmemeye çalış , fazla zorlarlarsa Söv gitsin rahatlamış olursun :D


cok dogru usta +1 ;) iste sorun orda vodafonu arayinca hepsi gidiyo :(


Yapcak bişi yok :D


Yada git bi vodafone bayisine :)

googleandroid
04.Aralık.2011, 21:34
Ne konturu gidiyor onu anlamadm

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 21:35
bu arada arkadaslar turkcell galaxy y kampanyasi, vodafon nokia 700 kampanyasi yapiyor heralde yanlis hatirlamiyosam :)________________________________________________ ______________


Ne konturu gidiyor onu anlamadm


arada bir durduk yere kontor gidiyo usta vodafonu arayinca hepsi gidiyo sanki onada sukret diyolar en iyisi bayiye gitmek :(________________________________________________ ______________
resmen rusvet...

googleandroid
04.Aralık.2011, 21:43
Bayiye git yada operator degistir bence cok onemli degilse operator

fİrE_cRaY
04.Aralık.2011, 21:44
Bayiye git yada operator degistir bence cok onemli degilse operator


en iyisi usta... operator degistirecem :) zaten vodafonda kalmak icin bi sebep kalmadi artik sinirsida gitti... :(________________________________________________ ______________
internetide kalmadi :(

ahmetreyiz
04.Aralık.2011, 22:07
Vodafone 8 tl internet paketi ile 1 ayda 9,5 gb yaptım nokia 7230 telefonla :cool: :cool: :cool: :angel: :angel:

delincios
05.Aralık.2011, 01:36
Bilmeden denemeden avea çekmiyor.kırıp atarım alternatif bulunca demek ne kadar kolay sizin icin.
bir sirketin tum calismalarini basarilarini hice saymak...

@umutakcicek
turkcellden avea 500 dk 1 gb internet 1 sms paketine gectim.
asansorde bile cekiyor ama edge hizinda yani 3g degil.


ama evin her odasinda 3g cekiyor. hatta bazen wifi kapatip 3g ile baglaniyorum.
hiz konusunda hicbir sikintisi yok.