PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : netten dosya indiremıyorm

galaxy s2
20-11-2011, 16:37
forumda cevabni bulamadigim icin sorcam .s ben galaxy s2 kullanicisiym smdi telden nete girip forumlardan yada baska byerden bi apk dosyasi yada baska bsey indiremiyorum neden? basarisiz oluyo yani telefondan wifi ile nete girdigimde herhangi bi dosya indirilmiyo mu .s telefinuma netten film yada apk dosyasi falan telden nete grerek nasi indirebilrm .s bnm ark. sony ericsson neo kullanıyo o telefonundan nete gırıp herhangı bi uygulama yada baska bişeyn ındırebılıyor fakat ben ındremıyorm basarısız oluyo ? download is unsuccesfull yazıyor neden ındıremıyorm :S ?

Bilal Akgunduz
20-11-2011, 22:25
Download All Files uygulamasını indirip onunla indirme yapın.

tastan25
24-11-2011, 15:54
Ben download all files programini kullanmama ragmen bazi linklerden indirme islemini yapamiyorum.

Bilal Akgunduz
24-11-2011, 21:06
Ben download all files programini kullanmama ragmen bazi linklerden indirme islemini yapamiyorum.

adownloader uygulamasını deneyin bir de :) Sanırım torrent dışında indirme de yapılabiliyor ondan.

galaxy s2
24-11-2011, 22:17
bilal bey tesekkurdel download all files ile apk rar dosyalarını indirebılıyorm ama direk lınklerden ındrebılıyorm mesela wupload gibi adreslerden fılm falan ındırmeye calıstıgımda yıne olmuyo http seklınde adresi kaydedıyo :S

tokayto
25-11-2011, 01:26
Telefonun kendi internet tarayicisindan hic bir program kullanmadan hemen hemen herseyi indirebiliyorum hic bir sorunda yasamadim simdiye kadar. Upload sitelerindende normal pc de indirirmis gibi indiriyorum download klasörunun icinde depolaniyor. Normal browser mi kullaniyorsun yoksa kendi indirdigin baska bir browser mi ?

galaxy s2
27-11-2011, 20:39
telefonun kendi browser'ini kullanıyorm :S