PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vodafone'daki kırmızı tuş :)



egong
03.Ağustos.2012, 12:20
Ben artık o küçük tuşa iyice sinir olmaya başladım hani o tuşun rengide kırmızıya ona atasak çok güzel olur. Nasıl yapabilirim joyos v1 kullanıyordum kamera ve ses tuşları hariç hepsiyle açılıyodu.Bunu nasıl yapabilirim ??
İyi forumlar

ergenecon
03.Ağustos.2012, 17:11
945 Uyku modundan çıkmak için power tuşu yerine farklı tuşları atama
Konu forum içinde farklı başlıklarda birçok kez konuşulmuş fakat tam çözüm biraz karmaşık olmuş.

Vodafone 945 telefonlar uyku moduna girdiğinde üstteki küçük power tuşuna basmadan uyku modundan çıkmamaktadır.bu tuşu kullanmakta zorlananlar için uyku modundan çıkmak için farklı tuş ataması yapılabilmektedir.forumda daha önce verilmiş olan bir uygulama var.Fakat bu uygulamanın ayarları tam yapılmazsa uygulama normal çalışmıyor.

gerekli uygulamayı ekten indirin

uygulamanın doğru olduğundan emin olmak için indirdiğiniz uygulamanın dosya boyutu 77.9 KB. olduğunu kontrol edin.


Yapılacak İşlemler Sırasıyla;

1 - Uygulamayı üstteki linkten pc nize indirin.

2 - İndirdiğiniz uygulamayı sd kartınızda ana dizine kopyalayın.

3 - Uygulamayı kurmadan önce telefonunuzda root olmanız gerekli.Eğer root değilseniz olmaz.(Root konusuna girmeyeceğim.forumda anlatımı var.Ben UniversalAndroot uygulamasını kullanıyorum.)

4 - kuruluma başlamadan önce telefonumuzda daha önceden kurulu olan UniversalAndroot programını çalıştırın.

Açılan ekranda Root:-) bölümün seçin.

Your device is already rooted!
Root again?

ekranında Root me please bölümünü seçip bekliyoruz.

Woot!Your device is rooted !

yazısı gelince telefonumuzun geri tuşu ile ana ekrana geliyoruz.

5 - telefonumuzdan dosya yöneticisini açarak daha önce sd kartımıza atmış olduğumuz mylock_1.4b_rollback.apk uygulamasını yüklüyoruz.

6 - Yükleme bittiğinde Aç diyerek programı açıyoruz

7 - Advanced bölümünü seçerek açılan ekranda üçüncü satırdaki Advanced bölümünü işaretliyoruz.

8 - Lock Slider Wake satırını işaretliyoruz

9 -Daha sonra en üst satırda bulunan myLock is disabled satırını işaretliyoruz.İşaretlediğimiz anda bu satır myLock is enabled şekline dönüyor.

10 - Telefonumuzun geri tuşunu kullanarak telefonun ana ekranına geliyoruz.


bu işlemler sırayı atlamadan yapıldığında telefon uyku moduna girdiğinde menü veya geri tuşu ile telefon uyku modundan çıkıyor.bizzat tarafımdan denenerek bu döküman hazırlanmıştır.

Not: Alıntıdır

egong
04.Ağustos.2012, 13:21
Çok teşekkürler. :) şimdi bir sorum daha var o tuşla açabiliyorum peki kapayabiliyorumuyum.

ergenecon
04.Ağustos.2012, 13:22
Denemedin mi olmuyor mu?

BesLand
04.Ağustos.2012, 13:38
Evet denedin mi ?

mrl_s
04.Ağustos.2012, 13:48
teşekkürler

iTouchShine
05.Ağustos.2012, 13:28
ben bu uygulamayı daha önce denemiştim. Anladığım kadarı ile telefon bu uygulama ile asla uyku moduna geçmiyor. Sadece ekranı kapanıyor ve dokunmatik iptal oluyor. Normal uykuya nazaran bu programı kullandığım dönemlerde telefonun şarjının daha çok tükendiğini tespit etmiştim. Tabi yüzde yüz böyledir diyemem çünkü 1 yıl kadar bir süre oldu deneyeli. Yeni versiyonu belki düzelmiştir. Bilginize

egong
05.Ağustos.2012, 13:30
Denedim oluyor ama kapatamıyorum otuşla açıyorum ama küçük tuşla kapatmak zorunda kalıyorum :(
__________________________________________________ ____________
Evet şarj yiyor ama önemli değil zaten 2 gün gidiyor :)

karazindan
05.Ağustos.2012, 14:18
beki nasıl kıpıcaz bende istiyorum
:'(

egong
09.Ağustos.2012, 12:38
aynen o tuşla açıyorum ama kapayamıyorum.

jimmyfoster
11.Ağustos.2012, 07:38
[Only registered and activated users can see links]

System/usr/keylout klasorlerinin icindeki dosyalarda tus kodlarinin yerini degistirerek yapabilirsin. Bunun icin ayni zamanda rootexplorer programi olmasi lazim.
Telefonunuzda olusabilecek herhangi bir sorunda kullanici sorumludur...

Saygilar...

Joe cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
__________________________________________________ ____________
Ayrica resim bana aittir, kendim icin olusturmustum, ilk defa paylastim...

egong
11.Ağustos.2012, 17:52
Anlatım yapabilirmisin?

burakoz27
11.Ağustos.2012, 18:08
[Only registered and activated users can see links]

System/usr/keylout klasorlerinin icindeki dosyalarda tus kodlarinin yerini degistirerek yapabilirsin. Bunun icin ayni zamanda rootexplorer programi olmasi lazim.
Telefonunuzda olusabilecek herhangi bir sorunda kullanici sorumludur...

Saygilar...

Joe cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
__________________________________________________ ____________
Ayrica resim bana aittir, kendim icin olusturmustum, ilk defa paylastim...


oldu kardeş yaptım cok saol minicik tustan kurtuldum +6

egong
11.Ağustos.2012, 18:59
[Only registered and activated users can see links]

System/usr/keylout klasorlerinin icindeki dosyalarda tus kodlarinin yerini degistirerek yapabilirsin. Bunun icin ayni zamanda rootexplorer programi olmasi lazim.
Telefonunuzda olusabilecek herhangi bir sorunda kullanici sorumludur...

Saygilar...

Joe cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
__________________________________________________ ____________
Ayrica resim bana aittir, kendim icin olusturmustum, ilk defa paylastim...


oldu kardeş yaptım cok saol minicik tustan kurtuldum +6


ARAX ALLAH RIZASI İÇİN ANLAT.

burakoz27
11.Ağustos.2012, 21:29
[Only registered and activated users can see links]

System/usr/keylout klasorlerinin icindeki dosyalarda tus kodlarinin yerini degistirerek yapabilirsin. Bunun icin ayni zamanda rootexplorer programi olmasi lazim.
Telefonunuzda olusabilecek herhangi bir sorunda kullanici sorumludur...

Saygilar...

Joe cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
__________________________________________________ ____________
Ayrica resim bana aittir, kendim icin olusturmustum, ilk defa paylastim...


oldu kardeş yaptım cok saol minicik tustan kurtuldum +6


ARAX ALLAH RIZASI İÇİN ANLAT.


[Only registered and activated users can see links]ırmızı-arama-tusuna-atama-yontemi

suzer06
11.Ağustos.2012, 22:24
Qwerty deki power tuslarinin orjinal degerini soyleyebilirmisiniz

ZTE Joe cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

burakoz27
11.Ağustos.2012, 22:28
Qwerty deki power tuslarinin orjinal degerini soyleyebilirmisiniz

ZTE Joe cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi


ilki 116
ikincisi 142

suzer06
11.Ağustos.2012, 22:33
Qwerty deki power tuslarinin orjinal degerini soyleyebilirmisiniz

ZTE Joe cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi


ilki 116
ikincisi 142

Saolun hocam

ZTE Joe cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

jimmyfoster
15.Ağustos.2012, 06:17
Arkadaşlar çok çok çok özür diliyorum, bir halt gösterdin bari devamını anlatsaydın dediğinizi biliyorum :) uyku sersemi telefonda konulara bakarken faydmolsun diye yazmıştım, inanın bana rom editleme işi ile o kadar meşgulum ki yazdığım şeyleri çok sonra hatırlıyorum :) arkadaşlar arax arkadaşınız başka bir başlıkta anlatmış detaylı olarak benim sadece eklemek istediğim küçük tuşu tamamen deaktif hale getiremiyorsunuz ya da en azından ben deaktif yapamadım. Arax bu arada resmi de paylaşabilirdin, sorun yoktu ;) telif hakkı derim yok benim :D

Uğur Kartal
18.Eylül.2012, 10:10
ben paketi yüklemeye çalıştığımda sürekli olarak paket ayrıştırmada sorun çıkıyor