PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : telefonum sadece evimdeki modeme bağlanmıyor



Elva32
22.Ağustos.2012, 14:45
arkadaslar lütfen yardım edin...Galaxy wonder aldım...ilk gün evdeki modeme bağlandım dahasonra bağlanamadım...heryerde bağlanıyorum komsumunkine bile ama evimdeki modeme bağlanamıyorum...her şeyi denedim...reset...güvenlik ayarlarını veb yapma gibi...teli ve modemi kapatıca ve tekrar acınca 5 dkika kadar bağlı kalıyor sonra bağlantı kesiliyor ve aralıkta değil diyor...wpa/wpa2 ve web ve güvenliksiz her şeyi denedim olmuyor...ama bi evde olmuyor geri kalan heryerde çok güzel kullanıyorum saatlerce...hatta komsudan denemek için sifre aldım iki gündür bağlı hiç kesilmedi...lütfen yardım edin,,,modem zyxel p2812....lütfen yardım lütfen...

mesut_doku
22.Ağustos.2012, 14:48
arkadaslar lütfen yardım edin...Galaxy wonder aldım...ilk gün evdeki modeme bağlandım dahasonra bağlanamadım...heryerde bağlanıyorum komsumunkine bile ama evimdeki modeme bağlanamıyorum...her şeyi denedim...reset...güvenlik ayarlarını veb yapma gibi...teli ve modemi kapatıca ve tekrar acınca 5 dkika kadar bağlı kalıyor sonra bağlantı kesiliyor ve aralıkta değil diyor...wpa/wpa2 ve web ve güvenliksiz her şeyi denedim olmuyor...ama bi evde olmuyor geri kalan heryerde çok güzel kullanıyorum saatlerce...hatta komsudan denemek için sifre aldım iki gündür bağlı hiç kesilmedi...lütfen yardım edin,,,modem zyxel p2812....lütfen yardım lütfen...


http://www.pcnet.com.tr/forum/internet-ag-ve-guvenlik/228832-zyxel-modem-ile-wi-fi-telefon-sorunu-yasayanlar.html[/url]


linki bi incele kardeş

Elva32
22.Ağustos.2012, 15:04
sagol kardes bi deneyeyim

cc9rap
22.Ağustos.2012, 15:15
hocam connectify diye bir program var onu dene birde istersen.

Elva32
22.Ağustos.2012, 16:13
olmuyor kardesim sağolasın ama olmuyor...benim sorunum baglandıktan en fazla 5 dakika sonra gidiyor...ve bidaha bağlanamıyorum...modeme resetten sonra bağlanıyor oda yine 5 dakika sonra yine aynı...ama sadece kendi modemimde öyle baskalarında degil lütfen yardım lütfen...

aslantepe27
22.Ağustos.2012, 16:27
Bence fabrika ayarlarına geri dön

mesut_doku
22.Ağustos.2012, 16:29
SEnin sorun modem mesela wifi ye notebookla bağlanmatı denedin mi uzun süre

aslantepe27
22.Ağustos.2012, 16:38
Aklıma bir şey daha geldi modemler çeşitli kanallar üzerinden yayın yapar bunlar genelde 11 12 13 14 dur ve her modem yüzde doksan dokuz 11 den yayın yapıyor şimdi telefonu al wifi ayarlarına git menü ye bas gelişmiş de çıkan ekranda ki ilk seçeneği seç ve 11 i işaretle bundan sonra dene baglanacakmi ki sanmam her yerde bağlanıyor ise sorun modemdedir büyük ihtimalle bu yüzden modelin ayarlarından kontrol etmek gerekiyor ama bu her modem de farklılık gösterir biliyorsanız bi bakın yada bir bilene gösterin
aynı sorunu bende pc de yasamistim modelin kanal ayarı farklı pc ise 2005 model biraz eski 11 den başkasını görmüyordu demekki bunu 11 yapınca çalıştı

mesut_doku
22.Ağustos.2012, 16:40
SAbit İP adresi atasana telefona

furuko1231
22.Ağustos.2012, 16:46
modemin markası nedir yeni firmware yükle belki düzelir modemine (eğer yapamazsan team viewer ile yardımcı olurum.)

cityboy1982
22.Ağustos.2012, 17:02
Modeme dns numarası koyduysan aynısını telefona da yap bunun için dns changer var ben bu şekilde yapıyorum yoksa ya bağlanmıyor ya da bağlantı kopuyor.Tabi telefonun rootlu olması lazım ya da modemde ki dns i kapat.

denek
22.Ağustos.2012, 17:54
ayarlar>kablosuz ağ>wifi ayarlarından sağdaki ayar tuşuna bas gelişmişe gel altta statik ıp kullan var onu tikli değilse tikle dene tikliyse tikini kaldırda dene