PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galaxy ACE Şebeke Sorunu



enessaran
29.Ocak.2012, 22:23
[B]Galaxy ACE cihazım yaklaşık 2 ay önce aldım son 20 günde başlayan bu sorun şimdi çok sık olmaya başladı . Telefon açık ve sinyal seviyesi ful görünürken şebeke sorunu yaşıyorum mesajlarım bazen gönderilmiyor.Arayanlar ulaşamıyor. arama yapamıyorum bi kaç denemede arayabiliyorum bu sorun yaşandığı sırada internete de girmiyor ne yapmalıyım nedir acil yardım :( bu arada operatörüm avea[/B en son yüklediğim uygulama da sygic navigasyon alakası varmıdır diye yazdım

Bilal Akgunduz
29.Ocak.2012, 23:04
Navigasyon uygulamasıyla alakası olabilir ama emin değilim. Cihaza forumdan tekrar yazılım yükleyin ya da fabrika ayarlarına alın.

enessaran
29.Ocak.2012, 23:09
az önce 3G DEN edge ye aldım şimdi sorun olmuyor neden kaynaklanıyodur. Buradaki 3g baz istasyonlarından kaynaklanıyor olabilirmi

Bilal Akgunduz
29.Ocak.2012, 23:12
az önce 3G DEN edge ye aldım şimdi sorun olmuyor neden kaynaklanıyodur. Buradaki 3g baz istasyonlarından kaynaklanıyor olabilirmi

Siz şebeke sorunu derken 3G internetten mi bahsediyordunuz? 3G'nin gidip gelmesi normaldir, geçen türkiye'de baz istasyonları yeterli değilmiş diye birşeyler de duydum. En stabil olan 2G'dir 3G bende de kopabiliyor.

enessaran
30.Ocak.2012, 00:08
bahsettiğim o değil bende bu bir haftadır oluyor. 3G den bağlanınca oluyo ama hem sinyal ful görünüyo hemde hiç şebeke olmuyo yani arayan ulaşamıyo ben mesaj atamıyorum .

Bilal Akgunduz
30.Ocak.2012, 22:38
bahsettiğim o değil bende bu bir haftadır oluyor. 3G den bağlanınca oluyo ama hem sinyal ful görünüyo hemde hiç şebeke olmuyo yani arayan ulaşamıyo ben mesaj atamıyorum .

Cihaza aşağıdaki konudan yazılım yüklemeyi denediniz?

[Only registered and activated users can see links]

Fatalite
18.Ağustos.2012, 02:54
Aynı sorun bende de mevcut. Telefonun bataryasını çıkarıp takmam gerekiyor sürekli. Bilal Akgündüz'ün bahsettiği güncellemelerden ziyade Kies üzerinden yayınlanan güncellemeleri yaptım. İşin ilginç tarafı nişanlımda da aynı telefon var o da avea kullanıyor, ben bu sorunları yaşarken o sorunsuz bir şekilde kullanıyor telefonunu. Kesin bir çözümü bulamayacağız galiba. Servis yolu görünüyor sanırım.