Orijinalini görmek için tıklayınız : Yandex Shell (SPB Shell 3D) yüzde yüz bedava ilega degil roota gerek yok
877
Arkadaslar ilk basta söylim bu program kesinlikle ilegal degil yüzde yüz bedava orjinal, market linkini Burdan ([Only registered and activated users can see links]) tiklayarak
bakabilirsiniz. Bu program normalde SPB Shell 3D dir ama Yandex firmasi sadece Rusyada bedava markette indirilmesine olanak veriyor.
Sadece isim degismis Yandex ismini kullaniyor. Yandex i markette cogumuz biliriz genelde harita programlari var.
Son bir uyari internette Yandex Shell adina v1 veya v1.5 var sakin onlari indirmeyin cünkü türkce degil.
Hemen hemen hepsi Rusca daha sonra tr ye cevrilmis olanlar var ama bu benim verdigim en son sürüm ve yüklediginizde tamamen orjinal türkcedir.
kesinlikle sonradan tükceye cevrilmemistir. vaktim oldukca baska güzel themalar eklicem. sadece bir tessekür etmeyi unutmayin yeter
Burdan indirin ([Only registered and activated users can see links])
Alternatif Link ([Only registered and activated users can see links])
878 879
880 881
crazymir
08-03-2012, 22:15
Orjinal market linkinde S2'yi desteklemiyor... Çözümü nedir ?
Bilal Akgunduz
09-03-2012, 00:43
Orjinal market linkinde S2'yi desteklemiyor... Çözümü nedir ?
Konuda indirme linklerini paylaşmış.
cansizomer
10-03-2012, 12:06
gerçekten çok güzel lg optimus black te go launcher kullanuyordum .hemen sildim bunu yükledim
bilalusta
10-03-2012, 20:08
eline saglık kardeşim
Teşekkürler, yükledim, çok eğlenceli.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
spoilt_ankara
11-03-2012, 15:19
Teşekkürler
Tayfun64
11-03-2012, 18:12
Dostum teşekkürler başka bir forumdan yüklemiştim 3 günde inaktif olmuştu inşallah bu olmaz...
Stromile
16-03-2012, 14:43
Merhaba,
Öncelikle teşekkür ederim. Kullandığım telefon Lg Optimus 3d P920.
Daha önce birkaç launcher 'ı üstünkörü denedim, bir süre sonra beğenmeyip ( aslında alışamayıp demek daha doğru olur ) silmek zorunda kaldım. Bu launcher uygulaması denediklerim arasında görsel olarak en iyisi; sayfa geçişleri hızlı ve takılma olmuyor, ekranın alt tarafındaki bar 'ın ( hani şu arama, mesaj ve internet uygulamasının olduğu bar ) küçük olması ekranın daha büyük görünmesini sağlıyor, 10 'un üzerinde ( onyedi galiba ) sayfa ekleme ve eklenen sayfalara başlık ekleyebilmek ve animasyonlar çok güzel...
Olumlu özellikleri çok fazla olmasına rağmen, gözlemlediğim ve deneyimlediğim birkaç eksisi de yok değil. Öncelikle Cpu ve Ram 'i epey bir zorluyor. 200 'ler civarında dolanan Ram, launcher 'ı çalıştırınca 80 civarina düşüyor, oyunlarda ve Cpu 'yu zorlayacak uygulamalarda yavaşlamalar, takılmalar ve zaman zaman kilitlenmeler yaşanıyor. Ayrıca, dolaylı olarak bataryayı biraz zorluyor desek yanlış olmaz herhalde. Bunların dışında beğenerek kullandığım ve kullanmaya devam edeceğim bir launcher.
Tekrar teşekkür ederim.
Not: Bahsettiğim sorunlar kullandığım telefon modeliyle yahut benim kullandığım telefona has münferit durumlar olabilir.
TUNCAYTAS
19-03-2012, 07:15
877
Arkadaslar ilk basta söylim bu program kesinlikle ilegal degil yüzde yüz bedava orjinal, market linkini Burdan ([Only registered and activated users can see links]) tiklayarak
bakabilirsiniz. Bu program normalde SPB Shell 3D dir ama Yandex firmasi sadece Rusyada bedava markette indirilmesine olanak veriyor.
Sadece isim degismis Yandex ismini kullaniyor. Yandex i markette cogumuz biliriz genelde harita programlari var.
Son bir uyari internette Yandex Shell adina v1 veya v1.5 var sakin onlari indirmeyin cünkü türkce degil.
Hemen hemen hepsi Rusca daha sonra tr ye cevrilmis olanlar var ama bu benim verdigim en son sürüm ve yüklediginizde tamamen orjinal türkcedir.
kesinlikle sonradan tükceye cevrilmemistir. vaktim oldukca baska güzel themalar eklicem. sadece bir tessekür etmeyi unutmayin yeter
Burdan indirin ([Only registered and activated users can see links])
Alternatif Link ([Only registered and activated users can see links])
878 879
880 881
BUDA BENIM GALAXY S2 NIN DUZENLEMESI
[Only registered and activated users can see links]
assault79
20-03-2012, 17:21
Teşekkürler, yükledim, çok eğlenceli.
burakthepascal
28-03-2012, 03:38
paylasim icin cok tesekkurler ancak bende hersey rusca nasil turkce yada ingilizce yapbilirim? abd de oldugum icin mi turkce olmuyor acaba?
zaferzafer
28-03-2012, 23:25
Teşekkürler emeğine sağlık
Çok fazla batarya tüketimine sebep olur bence bu uygulama. Ara yüzler ve animasyonlar çok fazla , widget lar da bir hayli var, zaten onları da deaktif edeceksek pek bir anlamı kalmıyor uygulamanın. Güzel ama çok şatafatlı kaldırdım o yüzden.
farukbaba
31-03-2012, 00:46
Malesef buda 3 gün çalıştı en fazla:(
Sistem.Prof.
18-04-2012, 12:00
Malesef buda 3 gün çalıştı en fazla:(
Bu proğramı çalıştıramayan yada bir süre çalışıpta sonra çalışmayan arkadaşlara önerim;
Ayarlarından güncelleme süresini uzun tutun. 24 saat gibi. Tüm güncellemeleri bu şekilde yaparsanız sıkıntı kalkıyor. Güncelleme zamanı gelipte güncelleme yapamayınca proğram kapanıyor çalışmıyor. Tabi bu söylediklerim benim gibi mobil ağdan(oparatörden) neti olmayanlar içindir. Zaten sürekli neti aktif olanlarda sorun olmaz.
Kolay gelsin.
aktas.hkn
19-04-2012, 14:53
görsel olarak çok hoş ama s2 de yaklaşık 80 mb civarında yük bindiriyordu ram a bu da daha bataryanın daha erken bitmesi demek. ram sıkıntım olmadığından kullanmaya devam edecektim ama maalesef menü samsungdaki gibi saga sola değilde htc deki gibi yukarı aşağı olup klasörlerme seçeneğide olmadığından sildim. farklılık istediğimde go launcher kullanıyorum herşeyine ayar verebiliyorsun
FOREVER GO LAUNCHER :D
yusuf_rdk
21-04-2012, 20:19
linize kolunuza saglık ustalar guzel çalısma
gayserili0038
29-04-2012, 22:02
öcelikle tema için teşekkür ederim ama bazı bölümleri rusça olarak kaldı tamamı türkçe demiştiniz nerden düzeltebilirim bunu
Atakan Diren
08-05-2012, 20:45
Bence bu güne kadar yapılmış en başarılı Launcher, teşekkürler.
tetik_23
09-05-2012, 21:07
teşekkürler kardeş emegine sağlık
benimde bi sorunum var yardımcı olabilirmisin acaba
be play storede indirip kurdugum Ice Cream Sandwich CM7 Theme yi bi türlü kullanamıyorum telefona yüklü ama ortada bişe yok.
goldenship
13-05-2012, 21:47
bende teşekkür ederim eline sağlık.
vBulletin v4.1.9, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.