Bu gio da temple run,subway surfers tarzı oyunların aşırı kasmasının sebebi ram miktarı mı cpu miktarı mıdır? sistem adına yapılabilecek hemen hemen herşeyi yaptım ancak tad vermiyor oyunlar.*****larda takılmadan oynanıyor oyunlar.bide armv6 olayı cpu yla mı ilgili sanırım ondan kaynaklanıyo uyumlu olmuyo bu oyunlar.
Konuda verilen programı kurdum ancak hiç birşey değişmedi.sd kartta ext alanı yok.oluşturmaya gerek var mıdır?
App2sd gibi programlarda ext alanı oluşturmak gerekiyor. Sanırım ext2 alanıydı gerekenBu gio da temple run,subway surfers tarzı oyunların aşırı kasmasının sebebi ram miktarı mı cpu miktarı mıdır? sistem adına yapılabilecek hemen hemen herşeyi yaptım ancak tad vermiyor oyunlar.*****larda takılmadan oynanıyor oyunlar.bide armv6 olayı cpu yla mı ilgili sanırım ondan kaynaklanıyo uyumlu olmuyo bu oyunlar.
Konuda verilen programı kurdum ancak hiç birşey değişmedi.sd kartta ext alanı yok.oluşturmaya gerek var mıdır?
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bosa root lamadın bence ben de dun rootladım bosa rootladım dedim sonra vazgectimBu konuyla ilgili paylaşımın teşekkür ederim benm asıl derdim çok fazla araştırmadan root attım telefona ve şuan root'un hiçbir avantajını göremiyorum anlayacağın boşuna rootlamış oldum cihazı
En azından birkaç işime yarar şey öğrensemde root boşa yapmış olmasam diye çabalıyorum
cogu program rootla calısıyo msela screen recorder . sistem uygulamalarını silmeni de saglar.
yayın hakları5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.Sitenin adı bildirilerek, ve yazıya link verilerek alıntı yapılabilir. Alıntı yapılan yazının altında, belirgin bir şekilde kaynak olarak “Andronova Forum” ve yazının kendi bağlantı linkinin yer alması gerekmektedir. Herhangi bir yazının izinsiz tamamen veya kısmen kopyalanması durumunda hukuki işlem yapılacaktır. Müşteri hizmetleri 2018 Reklam Gizlilik Politikası |