Sponsorlu Bağlantılar |
arkadaşlar telefonum beyaz ekrandayken titreme oluyor. diğer renklerde yok. bu sorun sizde de var mı? yoksa normal mi?
bahsettiginiz durum bende de var. genelde beyaz arka plan yada beyaza yakin arka planda telefonu tus kilidinden actigimda ufak sanise seklinde gerceklesen titreme oluyor geciyor 2 aya yakin suredir kullaniyorum sorun cikmadi genel telefon kullaniminda da hicbir problem yok ve baska sekilde titremede mevcut degil sadece kiliti acarken sanise seklinde yapiyor o kadar..
parlaklik dusuk oldugunda daha cok belli oluyor..
Fthylmz isimli arkadaşımın da belirttiği aynı durum bende de mevcut sadece bnim her zaman olmuyor olduğu zaman da birkaç dakika sürüyor ondan sonra kendiliğinden düzeliyor. Servise götürdüm yazılımdan kaynaklanıyor deyip tekrar yazılım yüklediler ama sorun devam ediyor. Ben de üstüne düşmedim daha ama emrah arkadaşım ekran titremeleri ciddi sorunlara neden olabilir diyor ne gibi mesela şimdiden teşekkür ederim
bendeki dakika olarak surmuyor sanise seklinde cok kisa bianda oluyor ama yani fabrika hatasimi nedir anlamadim.ustelik servis yazilim yukleyin demis arkadasa. ben tum gerekli guncellemeri vs yukledim cihaza sorun duzelmedi. duzelicek gibide durmuyor telefon kullanminda asla bir problem cikarmiyor bende bir servise gostericem olmazsa unutucam gidicek...yapicak bisey yok galiba..
Firmware konusundan LFB Ingiltere orjinal romunu yukleyip deneyin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
[fthylmz;149050]bendeki dakika olarak surmuyor sanise seklinde cok kisa bianda oluyor ama yani fabrika hatasimi nedir anlamadim.ustelik servis yazilim yukleyin demis arkadasa. ben tum gerekli guncellemeri vs yukledim cihaza sorun duzelmedi. duzelicek gibide durmuyor telefon kullanminda asla bir problem cikarmiyor bende bir servise gostericem olmazsa unutucam gidicek...yapicak bisey yok galiba..
Ben de artık durumu kabullendim ama ileride daha kötü bir olayla karşılaşır mıyım diye düşünüyorum bi de emrah arkadaşım ciddi sorunlar olabilir deyince açıkçası biraz canım sıkıldı yoksa benim de kullanımımda bir sıkıntı teşkil etmiyor
Arkadaşlar telefonu bugün servise verdim bakalım ne olacak, açıkçası soğudum daha 2 aylık telefon servis elemanı ön panel falan dedi ama araştırıyorlar sonucu yazarım.