CQNSTANT!NE (25.Ağustos.2012),dexmod_46 (20.Ağustos.2012)
Yeni kesfettigim zevkli bir oyunu sizlerle paylasayimBu tur oyunlari daha önce oynamis olanlar gizlilik ve ip uclari ile cikisi bulmanin tadini biliyordur. Buna göre oyundaki amacimizda tamami ile ayni
Belirli parcalari birlestirip cikisi bulmak..
Henuz 2. leveldeyim yeni basladim sayilir. Aranizda oyunu oynayanlar var midir, veya seviyeniz kactir ?Paylasip hatta takildigimiz yerlerde birbirlerimize yardimci olursa cok daha iyi olur. Yorumlara bakilirsa cokta kolay bir oyuna benzemiyor acikcasi
![]()
![]()
Market
[COLOR=#ff0000][SIZE=4][B][CENTER]
Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir; ihtiyaç kalmaz..
Benim Olmazsa Olmaz Uygulamalarım Dev Liste
CQNSTANT!NE (25.Ağustos.2012),dexmod_46 (20.Ağustos.2012)
Hocam emeğine sağlık tam bir bağımlılık sebebi bu oyunama 7. Levelde kaldim
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hocam cok teşekkürler emegine saglık
Kalbi kırdıktan sonra gelen özür, doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir; ihtiyaç kalmaz..
5. Seviyeyi gecebilen varmioyun bagimlilik yaptida
Hepimizde Dedektiflik Ve Ajanlık Hissi Var.
LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kullandığım versiyon v30a'dır. Yani 4.0.4'dür.
Hocam 4 de ; kapının üstündeki baltayi alin, sonra pencerenin önündeki kabloyu alin, sonra termosifona gelip kabloyu takın, kirmizi başlıklı muslugu açın sıcak su buhariyla aynada şifre çıkacak aynaya yaklaşıp sifreyi okuyun, sonra tahta perdeli yere gelip balta ile Tahtaları kırın kasa çıkacak şifreyi kasaya girip anahtari alın kapiya gelip anahtar yuvasına yaklasin anahtar ile açın![]()
Konu dexmod_46 tarafından (21.Ağustos.2012 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.
Rica ederim hocam, ewt oyun güzel
5; tablodaki renkler üzerindeki sayıyı aklınızda tutun, pencereye gelin sırasıyla renkler üzerinde yazan sayı kadar o renkteki ördekleri vurun, örn; 2 adet sarı 4 adet yeşil 5 adet kırmızı bu sırayı bozmadan ördekleri vurun, ardından hemen oracikta kırmızı kutu çıkacak içinde ki çekici alın tekrar tabloya dönün ve çekiç ile vurun tabloda N işareti ile oklar çıkacak oklarin istikametini aklınızda tutun ve kapıya dönün ordaki N harfini görürsünüz başlangıç orası olacak şekilde oklarin adeti kadar verdigi istikamette ekranı çevirin, örn ; n den sonra bi kez sol ok üç kez sağ ok iki kez sol ok, yapınca kapı açılır
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2