Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Android ftp socket problemi

  1. #1
    Yeni Android
    Üyelik tarihi
    22.Ağustos.2012
    Mesajlar
    1
    Ettiği Teşekkür
    0
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

    Question Android ftp socket problemi

    Merhabalar arkadaşlar öncelikle problemimi anlatmaya çalışayım. Ben FTP 'den bir dosyayı çekip ardından bunu telefonumda çalıştırmak istiyorum.Öncelikle Eclipste kodlarımı yazdım emulatöre attım

    main.java
    -------------------------------------------------
    String username = "Administrator";
    String password = "Password1";
    String FILENAME = "denemeLog.txt";
    String host = "192.168.0.30";
    int port = 21;


    FTPClient ftp = new FTPClient();
    try {
    ftp.connect(host);

    ftp.login("Administrator", "Password1");
    ftp.setFileType(FTP.BINARY_FILE_TYPE);
    ftp.enterLocalPassiveMode();
    FileOutputStream desFileStream = new FileOutputStream("denemeLog.txt");;
    ftp.retrieveFile("denemeLog.txt", desFileStream);
    InputStream intputstream = new FileInputStream("denemeLog.txt");
    InputStreamReader isr = new InputStreamReader(intputstream);
    BufferedReader buf = new BufferedReader(isr);
    tv.setText(buf.readLine());



    } catch (SocketException e) {
    // TODO Auto-generated catch block

    e.printStackTrace();
    } catch (IOException e) {
    // TODO Auto-generated catch block

    e.printStackTrace();
    }
    ------------------------------------------------------------

    Javada bir uygulama yazdım FTPClient library sini kullanarak gayer güzel şekillde çalışıyor okuyabiliyorum ancak bunu androidde SocketException a düşüyorum. try'ın içini işleyemiyorum .
    Manifast.xml 'e
    <uses-permission android:name="android.permission.INTERNET" />
    eklediğim zaman hiç program çalışmıyor STOP latıyor uygulamayı buna nasıl bir çözüm uygulayabilirim hiç bir şekilde çalışmıyor URL yöntemiylede denedim javada çalışıyor ancak
    bunda olmuyor herkez bunu yapabiliyor acaba ben bunu nasıl yapabilirim uygulamayı sdcard 'a yazmak istemiyorum memoryde defaultta olan /data/data/files/ ın içine işliyor acaba bunu nasıl oluşturabilirim . yardım edebilirmisiniz acaba..

    Şimdiden teşekkür ederim

  2. #2
    Android® Titan® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25.Ocak.2012
    Mesajlar
    4,402
    Ettiği Teşekkür
    815
    689 mesaja 774 teşekkür aldı
    Konu ilgili bölüme taşınmıştır.
    Ne anlatırsan anlat, anlattığın
    karşındakinin algıladığı kadardır-
    Mevlana

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
yayın hakları
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.

Sitenin adı bildirilerek, ve yazıya link verilerek alıntı yapılabilir. Alıntı yapılan yazının altında, belirgin bir şekilde kaynak olarak “Andronova Forum” ve yazının kendi bağlantı linkinin yer alması gerekmektedir. Herhangi bir yazının izinsiz tamamen veya kısmen kopyalanması durumunda hukuki işlem yapılacaktır. Müşteri hizmetleri 2018

Reklam Gizlilik Politikası
Bizi Takip Edin