Arkadaşlar ben donanım haberdeki bi anlatımla cihazıma root yaptım , herşey güzel çalışıyordu sıkıntım yoktu . ben ordaki anlatıma göre telefonuma aokp denen bi rom yükledim , anlatımda s-off olayını en alta yazmış ve ben aletimi s-off yapmadan farklı rom yüklediğim için olduğunu varsaydığım bir sorunla karşılaştım . cihaza stok *****ip kurmayı denesemde , fabrika ayarlarına dön desemde açılışta aokp romunun *****su oynuyo ve telefon kendini tekrar açıyor . Lütfen telefonu nasıl eski haline getirebileceğimi net bi şekilde anlatın sabahtan beri uğraşmaktan kafayı yedim kimse düzgünce anlatmamış şu olayı , yabancı dilimde pek olmadığından sıkıntı çektim . Lütfen ama lütfen yardım edin bana
yayın hakları5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.Sitenin adı bildirilerek, ve yazıya link verilerek alıntı yapılabilir. Alıntı yapılan yazının altında, belirgin bir şekilde kaynak olarak “Andronova Forum” ve yazının kendi bağlantı linkinin yer alması gerekmektedir. Herhangi bir yazının izinsiz tamamen veya kısmen kopyalanması durumunda hukuki işlem yapılacaktır. Müşteri hizmetleri 2018 Reklam Gizlilik Politikası |