Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: X8 Bravia Engine,Xloud,şarj uzatma,Dual touch,Sistem hızlandırma

  1. #1
    Yeni Android [McsK] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.Ekim.2012
    Nereden
    İzmir
    Mesajlar
    46
    Ettiği Teşekkür
    1
    8 mesaja 8 teşekkür aldı

    Cool X8 Bravia Engine,Xloud,şarj uzatma,Dual touch,Sistem hızlandırma

    facebook müşteri hizmetleri
    Evet bu konuda x8 e ramve os hızlandırma dualtouch[aynı anda 2parmak algılama] şarjı uzatma vb.
    ilk olarak build.prop,init.d,Wifi,Xloud,Bravia,A-Gps,A/V Sync,Modules
    budasyaları init.d ye atın ekteki dosya adı desktop

    şarj uzatma bu kodları system etc hw_confıg.sh ye note padle atın
    kod
    echo "20000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/up_rate_us
    echo "40000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/down_rate_us
    echo "9999999" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/up_min_freq
    echo "122880" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/sleep_max_freq
    echo "600000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/sleep_wakeup_freq
    echo "122000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/awake_min_freq
    echo "368640" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/ramp_up_step
    echo "175000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/ramp_down_step
    echo "70" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/max_cpu_load
    echo "30" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/min_cpu_load
    echo "500000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/smartass/sleep_rate_us

    dual touch
    dosyayı system lib modules e atın ekteki dosya adı ax8mt
    dualtouch
    ax8mt.zip
    toplu paket
    Desktop.zip

  2. #2
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24.Ekim.2012
    Nereden
    Tekirdag
    Mesajlar
    73
    Ettiği Teşekkür
    5
    1 mesaja 1 teşekkür aldı
    ufacık bişe anladıysam

  3. #3
    Yeni Android [McsK] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.Ekim.2012
    Nereden
    İzmir
    Mesajlar
    46
    Ettiği Teşekkür
    1
    8 mesaja 8 teşekkür aldı
    evet dosyaların mb tı az çünkü kod vardosyalarda bu kodları init.d ye atıp updater scripte bu dosyalrın kurulması için kodları açacak olan kodu yazmalısınız. yoksa kod oylece durur bi işe yaramaz ..

  4. #4
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24.Ekim.2012
    Nereden
    Tekirdag
    Mesajlar
    73
    Ettiği Teşekkür
    5
    1 mesaja 1 teşekkür aldı
    hocam valla anlamıyom ya onlar ne dosya falan diyonuz anlamdım ki hiç bişe nasıl yapcaz bu işi siz iyi biliyonuz da ben anlamıyom ki

  5. #5
    Yeni Android
    Üyelik tarihi
    21.Ekim.2012
    Mesajlar
    87
    Ettiği Teşekkür
    0
    12 mesaja 12 teşekkür aldı
    b,hocam bunlar artık tum romlarda var bunlar cok eskıdı dıye bılıyorum yanlıs bılıyosam sakın yanlıs anlamayın smartass cunku bu sımdı smartassv2 var o daha ıyı dıye bılıyorum ayarlardan bunları ayarlayabılıyoruz zaten

  6. #6
    Yeni Android [McsK] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.Ekim.2012
    Nereden
    İzmir
    Mesajlar
    46
    Ettiği Teşekkür
    1
    8 mesaja 8 teşekkür aldı
    Evet ayarlayabilirsiniz ama bazı romlarda olmuyor bunlar. bu kodlar ayrıca rom yapmak isteyenlerede yarar

    oguz sanada anlatıyım şimdi:
    ram ve sistem hızlandırma için gerekli ayarlama şudur
    set_perm(0, 0, 0777, "/system/etc/init.d/tweak adı"); tweak adı diye yazılan bölümde init.d ye attıgınız dosyanın adı olmalıdır her dosya için ayrı ayrı bu kodları update-script dosyasına ekleyiceğiz bu kadar basit
    yardımcı olduysam sevindim
    Xperia x8 hakkında bütün sorular için:
    http://forum.andronova.net/member.php?110626-McsK


    <---- YARDIMIM OLDUYSA OKU TAKİP ET VE O KUTUCUGA BAS

  7. #7
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24.Ekim.2012
    Nereden
    Tekirdag
    Mesajlar
    73
    Ettiği Teşekkür
    5
    1 mesaja 1 teşekkür aldı
    mutlaka olmuşunuzdur hocam da bole diyince hiç anlamıyom ki bu ayarlar nerde o init dosyası nerde o kodları nasıl ekliycez metin belgesi gibi mi silip yazcaz mı

  8. #8
    Yeni Android
    Üyelik tarihi
    21.Ekim.2012
    Mesajlar
    87
    Ettiği Teşekkür
    0
    12 mesaja 12 teşekkür aldı
    oguz kardesım sen daha ısın basındasın anlasılan su an ıcın bunlar ınce ayarlar sen bunları sımdılık rafa kaldır daha sonra rom kurduktann sonra bunlara bulasırız

  9. #9
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    24.Ekim.2012
    Nereden
    Tekirdag
    Mesajlar
    73
    Ettiği Teşekkür
    5
    1 mesaja 1 teşekkür aldı
    tmm bunlar kalsın bi rom yukleym bari ya biraz yardmcı olurmsn bana ara sıra sorsam size

  10. #10
    Yeni Android
    Üyelik tarihi
    21.Ekim.2012
    Mesajlar
    87
    Ettiği Teşekkür
    0
    12 mesaja 12 teşekkür aldı
    her daım hocam ozele bakın faceten yardımcı olucam

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
yayın hakları
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.

Sitenin adı bildirilerek, ve yazıya link verilerek alıntı yapılabilir. Alıntı yapılan yazının altında, belirgin bir şekilde kaynak olarak “Andronova Forum” ve yazının kendi bağlantı linkinin yer alması gerekmektedir. Herhangi bir yazının izinsiz tamamen veya kısmen kopyalanması durumunda hukuki işlem yapılacaktır. Müşteri hizmetleri 2018

Reklam Gizlilik Politikası
Bizi Takip Edin