Yani bir Allah kulu yardımcı olmayacak mı bana?
MERHABALAR. YURT DIŞINDAN ALDIĞIM X10 CİHAZIMDA 1.6 VERSİYON YÜKLÜ. PC İLE SENKRONİZASYON BAĞLANTISI YAPTIĞIMDA YENİ VERSİYON YÜKLÜ OLDUĞUNU VE ADIMLARI SIRASI İLE GÖSTERİYOR. ANCAK; BEN CİHAZI YURT DIŞINDAN ALDIĞIM İÇİN SİM KİLİDİ VS. OLMASINDAN KORKUYORUM. VERSİYONUNU YÜKSELTMEMİN HERHANGİ BİR SIKINTISI VAR MIDIR BİLEMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. (BU ARADA CİHAZ HAKKINDA HER TÜRLÜ BİLGİYE SONSUZ DERECEDE AÇIM, AÇIĞIM)
Yani bir Allah kulu yardımcı olmayacak mı bana?
Versiyon yükseltmen herhangi bir sorun yaratmaz telefon kayıtları imei numarasından yapılıyor ve imei numarası versiyonla değişmez.
İ phoneden korktuk ya bi kere :P Çoook teşekkür ediyorum. Saygılar.
kardesım iyi aksamlar ben yeni okudum mesajını benımde x10 a vardı amerikadan gelmişti 1.6 versiyon yüklüydü bitürlü versiyon yükseltememiştim ama sonunda zar zor yaptım istersen yardımcı olabilirim özelden msn adresini gönder
Buraya yazarsanız daha sonra yapamayan arkadaşlar buradan bakıp yaparlar.Bilmeyenlere Kaynak olur.marmarislife Nickli Üyeden Alıntı
hosmanak Nickli Üyeden Alıntı
Mesajın tamamında büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve yasaktır.Lütfen kurallara biraz daha özen gösteriniz.
İyi Forumlar...
bu konu kilit konuyu açan tarafından izin alınmıştır. sorun çözülmüştür.Bu tür sorunları android hakkında tüm sorunlarınız başlığı altında sorabilirsiniz.