gerek kalmadı Allahtan ingilizcem var sizden gelecek yardım Allahtan geldi. yabancı forum sitelerinden buldum ve şıp diye hallettim.
Merhabalar,
10.2'' TABLET PC 1Ghz GPS 3G HDMI ANDROİD 2.1 bir tablet pc m var.ilk başlarda güzel çalışmasına rağmen bir program yüklemeden dolayı artık açılmıyor . format çekemiyorum uygun yazılım bulamıyorum. markası bile üzerinde kutusunda yazmıyor.
Açtığımda yeşil bir ekran geliyor apad yazıyor. Ürünü gittigidiyordan aldım fakat satıcı kayıp.Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım ._________________________________________________ _____________
ürünün markası wowpad olabilir. ürünü aldığım sayfa :
http://urun.gittigidiyor.com/10-2-039-039-TABLET-PC-1Ghz-GPS-3G-HDMI-ANDROID-2-1_W0QQidZZ34832249
gerek kalmadı Allahtan ingilizcem var sizden gelecek yardım Allahtan geldi. yabancı forum sitelerinden buldum ve şıp diye hallettim.
Forumda çok sayıda tablet kullanıcısı olmadığı için, sorununuza ve çözümüne çoğumuz yabancıyız. Bir cihazı tanımadan, hatta hiç elimize almadan şunu yap bunu yap demek çok doğru olmayacağı için susmak zorunda kalıyoruz.
Yaz dönemi, pek çok kullanıcı çok kısıtlı sürelerle foruma uğrayabiliyor artı ramazan bu yüzden bilen arkadaşlar da foruma bu süre zarfında girememiş olabilirler ve yardımcı olamamışlardır.
Madem ki sorununuzu çözdünüz, tablet başlığı altına yeni bir konu açarak, karşılaştığınız sorunu nasıl çözdüğnüüzle ilgili bilgi verirseniz, siz gibi yardıma ihtiyacı olan arkadaşların sorununun çözümüne katkı sağlamış olacaksınız.
Yaşadığınız sorun için geçmiş olsun derken, sorununuzu bizzat kendiniz çözdüğünüz için tebrikler...
Çok ilginç, mesajı atıp 32 dakikada cevap gelmedi diye sitem edilmişAma sonrasında sitem ettiği kişilerden daha kötü davranıp , sorunu nasıl çözdüğünü bile zahmet edip yazmamıs.
Şu an aynı sorunumuz var, fakat çözüm forumlarda yok. (en azından tr forumlarda bulamadım)
Sorunu kısaca yazmak gerekirse, tablet açıldığında, infotmic yazısı geliyor, sonrasından yeşil agırlıklı köşede wowpad yazısı geliyor ve bu yeşil ekranda cihaz kalıyor. Bu konuda neler yapılabileceğiniz yazan olursa sevinirim...
İyi bayramlar şimdiden...