off be dostum napmışsın sen öylekeşke verseydin yine garantiye,işlerini doğru düzgün yapamıyorlar ya :@
T10 u garantiye verdim. Dış ekranı değiştirdiler. Fakat ekranı iyi yapıştıramamışlar.. Baktım telefonun içine toz kaçıor ekranda toz görüyorum ama o tozları silemiyorum.Çok vahim durum. Ekranı açmaya karar verdim. ekran açıldı fakat üstünde bir kablo olduğunu bilmiyordum. kablo yerinden çıktı galiba. sonra kabloyu yerine takmaya çalışırken ekranın katman katman olduğunu öğrendim bi katmanı çıkıyordu.. baktım olmayacak forumdakilere sorayım dedim acil yardım. Ekrana görüntü geliyor ama hiç bir yerinin dokunmatiği basmıyor.. yarddıdıııımmm
off be dostum napmışsın sen öylekeşke verseydin yine garantiye,işlerini doğru düzgün yapamıyorlar ya :@
Hocam o işlere bulaşmıcakdın ya napdın![]()
ee şimdi sadece dış ekranmı bozulmuştur. parayla yaptırınca kaça yaptırırlar ?
konu güncellll
güncelll bakan yokmu ?
Ekranın kablasunun yuvaya oturdugundan emin ol kilit sistemi var orda.Kablayu takıp kitliyorsun.Eger Dokunmatikte problem varsa
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/turkcell-t10-dokunmatik-ekran-touchpad-digitizer-47164026
Alabilirsin Benimde Dokunmatik yapışmıştı Bulundugum şehirde bulamadım en sonda burdan aldım. Dokunmatik 29.70TL + Kargo 3,54 TL