Xperia hic kullanmadim ama android oldugu icin aynidir diye dusunuyorum : wipe yaterli gelir bence :thumbup:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yaklaşık 1 saat önce telefona *****diğim My Little Pony oyunumu oynarken telefon dondu, daha sonra kapandı ve XPERIA yazan yere gelince kendini yeniden başlatıyor, kendi kendine açılıyor ve aynı yerde yine kapanıyor. Ses açma ve güç tuşuna basılı tuttum telefon kapandı fakat açılırken yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Bir önerisi olan var mı?
Xperia hic kullanmadim ama android oldugu icin aynidir diye dusunuyorum : wipe yaterli gelir bence :thumbup:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Anlamadım üzgünüm?
Yazılımı güncelledim ve düzeldi, çok safım :P Neyse vesileyle bu siteyi bulmuş oldum yararlı bilgiler var takip etmeyi düşünüyorum
Bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsan power ve ses açma tuşuna basılı tut telefon kapanacaktır. Bir süre daha devam edersen basmaya ufak bir titreme olacaktır ve yeniden başlayacaktır cihaz
aynı sorun bendede var ama ne guncelleme yapılabılıyor nede reset kabul edıyor varmı cozum uretebılecek bır arkadas
Xperia ion cihazımın bl kilidini açtım ,mavi bi led yanıyordu. sonra kabloyu çıkardım mavi led söndü. telefon açılıp kapanmaya başladı. durmadan sony yazısı geliyor sonra kapanıyordu. ben de reset attım ,telefon kapandı .şimdi de kabloyu taktığım halde ne şarjda ne de pc de tepki vermiyor. ne yapabilirim.kilidi de kapatamıyorum.