Telefonunu guzelce eski bir surume yukle ve sonra tekrar 4.1.2 yukle. Sirayi tam yapman icin sitemizde gerekli bilgiler var. Bakip yapabilirsin.
The Last One . .
Sponsorlu Bağlantılar |
FORUMDA BULUNAN SON GÜNCEL TURKİYE İÇİN OLANI KURDUM ZATEN SAYIN HOCAM ....
http://forum.andronova.net/showthrea...-%DD%FElemleri
BURADA BULUNAN SON TURKŞYE İÇİN OLAN ROMU YUKLEDİM HOCAM YİNE AYNI YİNE AYNI((
Telefonunu guzelce eski bir surume yukle ve sonra tekrar 4.1.2 yukle. Sirayi tam yapman icin sitemizde gerekli bilgiler var. Bakip yapabilirsin.
The Last One . .
Hz. Peygamber, öylesine tane tane konuşurdu ki, kelimelerini saymak isteyen saya bilirdi.Hadis-i Şerif (Buhari).
Duzelirmi diyorsun hacim garantiye gonderecem cihqzi kiese taktiklari zaman sikinti cikartmasinlar ...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sonuç alabildiniz mi ? Bilgi verirseniz seviniriz..
Hz. Peygamber, öylesine tane tane konuşurdu ki, kelimelerini saymak isteyen saya bilirdi.Hadis-i Şerif (Buhari).
Evet arkadaslar
uzun bir sure arastirmadan sonra ital gelmis yalniz kvk garantili s3 ler yani emei 01
Bitenler icin uzun bir ugrastan sonra bu sorunu cozdum nasilmi anlatiyorum
Samsun galaxy s3 olan csc unkown apli hatasini alanlar ii gozle ve dikkatli okusun samsung galaxy s3 icin olan 4.0.4 surumunu *****iyoruz ve bunu odin ile kuruyoruz bunlari yaptiktan sonra wipe islemlerinide uyguluyoruz sonra csc kodumuzu girmek icin *#272*imeino# yaziyoruz ve onumuzdeki seceneklerde tur isareti geliyor isaretliyoruz simdiki yeni surumlerde kaldirildigi icin csc kodunu gormuyor ithal gelen s3 ler o yuzden 4.0.4 turkiye resmi romunu kurmak gerekiyor artik csc yi de girdikten sonra artik haziriz kiese bagliyoruz ve guncelliyoruz korkulu ruyamizi geri kazaniyoruz :-) sonucum bu kardesim :-) kendi sorunumu boyle cozdum ve root da geretirmiyor ....
Yalniz bu emei cakilmis olan cihazlar icin gecerli degildir ......
erteleme (15.Haziran.2013)