-
Yeni Üye
I9500XXUBMG9 4.2.2 Resimlerimi Bozuyor !!!
MG9 versiyonu galerideki resimlerimi bozuyor . Yeni çekilmiş veya çekilmemiş resim ayırt etmiyor . Resmin bir kısmı gri renkte oluyor ,bir anlam veremedim . Telefonu yeni rootlayıp bu versiyonu yüklemiştim . Başka birinin başına gelmişse veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim . Resimleri buraya yüklemeye çalıştım ama çok büyük diye uyarı aldım . İlgilenen arkadaş olursa mail atabilirim . İyi günler .
-
-
Yeni Üye
Resimler dahili / harici hafızada mı? Hafıza kartı ile ilgili bir sorun olabilir. Resimlerin yedeğini alıp kartı biçimlendirin.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
-
kubilayk üyemize teşekkür edenler:
ouzakaslan (29.Eylül.2013)
-
Yeni Üye
Hızlı geri dönüş için teşekkürler . Yapıp sizi de bilgilendiricem.
-
-
Aktif Üye
Resimlerin yedeğini alıp hafıza kartını biçimlendirdiğin zaman sorun düzelecektir kronik bir arıza hafıza kartından dolayı kaynaklanıyor hepsi yapıyor.
-
espinho üyemize teşekkür edenler:
ouzakaslan (30.Eylül.2013)
-
Yeni Üye
valla onu bunu bilem s4 dü ilk aldıgımda daha netti ve daha net resim cekiyordu güncelle güncelle oda artık her telefon gibi oldu ögle olmasa yeni çıkaçak telefonları kimse almazdı kzaten
-
-
Yeni Üye
Sd kartı boşalttım , biçimlendirdim . Sd kartın içindeki dosyalarıma virüs taraması yaptım ama sonuç aynı. Yine resimlerimi bozuyor... Bilginize.
-
-
Yeni Üye
Kardeşim Hafıza Kartını Değiştir. Düzelir. Bazı Hafıza kartları bu sorunu veriyor. Sadece resimlerde değil *****ları da bozuyor. Bende de aynı sorunda olan bir hafıza kartı var.
-
-
Yeni Üye
Birader bende aynı sürümü kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok sürümle ilgili bir sıkıntı olması imkansız.
-
-
Yeni Üye
Ben de aynı sorunu yaşadım. SD kartı değiştirince sorun çözüldü.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-