Tam olarak ne olurken böyle birşey oldu? Farklı ROM yükleyerek çözebilirsiniz.
arkdaşlar tüm driverleri yükledim kiesi herseyi yaptım ancak telfonu usb baglanmıyor baglansa zaten
odinle yacagım
ancak olmuyor
wipe ve diğer secenekleride yaptım yeni rom atayım dedim yine olmadı
bu supersu güncellemesi geldikden sonra böyle oldu cwm moda aldı ve bida cıkmadı ne yapbilirim acil yardımlarınız bekliyorum .. arkadaşlar
Tam olarak ne olurken böyle birşey oldu? Farklı ROM yükleyerek çözebilirsiniz.
tam analatım
normal hic bişe yoktu rotlu rom yüklemiştim supersu 1.65 vardı güncelleme vardı glba bende tıkladım sonra reset atmamı istedi cwm ile diyordu glba tam hatırlamakla beraber
daha sonra cwm modu acıldı ne yaptıysam kapanmadı cwm rom atıyorum olmuyor
artık direk tum sdcard hafıza kartına bile format attım
sıfırladım hersyi ancak cwm den cıkmıyor odine ve usb bağlansa halledgim anack onada bağlanmıyor önceden baglanıyordu 2 hün öncesine kadar
son bir stok rom *****iyorum pek bir fayda edeceğini sanmıyoruma ma denicem simdi insallah olur birde update supersu 2.46 *****cem onuda denicem
bunları sdcard a atıyorum sonra cwm den yüklüyorum odin çalışsa çalışmıyor naled olası şey
yok bir etki etmedi :s off ulan ofkafyı yciem simdide kendiiğinden acılıp kapanıyor
Keşke o soru ekranında "Normal"i seçseydiniz. Odinin farklı sürümlerini deneyin. Bilgisayarınızda Samsung'un USB Driver'lerinin kurulu olduğuna dikkat edin.
Sorun güncellemenin stok recovery ile kurulmaya çalışmasından kaynaklı bu yüzden güncelleme yapamadığından recovery modunda açıyor sürekli. Telefona stok recovery kurmalısınız veya adb ile pc den (veya kurulu olan recoveryde terminal özelliği varsa recovery üzerinden de yapılabilir. Ben twrp ile yapmıştım bir defa) o güncelleme ile ilgili iptal komutu girilmesi lazım ama senin cihazın için uygun bilgiler temin edilebilir mi emin değilim. stok recovery kurma üzerine yoğunlaşmanı öneririm
Konu therkut tarafından (05.Haziran.2015 Saat 03:06 ) değiştirilmiştir.