Ayarlar/Ses menüsündeki Geri bildirim gibi sonda bir seçenek olması lazım o açık mı?
9103 kullanıyorum.1 ay oldu.Mesaj gelince 2 kere kısa titreşim oluyordu.şimdi nedense olmuyor.Gelen aramalarda titreşim oluyor.Ayarlara baktım herşeyde titreşim seçili olmasına rağmen mesajda titremiyor.nedenini bilen ve nasıl düzeltileceğini bilen varmı.teşekkürler
Ayarlar/Ses menüsündeki Geri bildirim gibi sonda bir seçenek olması lazım o açık mı?
yok olmadı.onu açınca geri tuşuna basıldığında titreşim veriyor.
Aynı sorun bendede oluştu ne yazık ki. Ayarlardan açık olmasına rağmen sms ve whatsapp bildirimlerinde titremiyor telefon sadece aramalarda titriyor. Whatsapp ayarlarında tek tek inceledim hiçbir yerde problem göremedim. Sebebini, çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
aynı sorun arkadaşımda da oldu ne yaptıysa düzelmedi format dahil en sonunda servise gönderdi yaptılar önerim siz de fazla kurcalamadan servise gönderin eminim daha sağlıklı yapacaklardır..
Benim titreme problemim kendiliginden cozuldu ya da farkinda olmadan ben cozmuste olabilir. Go luncher uygulamasini kurmustum onu silince titresim sorunu olusmustu ya da oyle denk geldi emin degilim tekrar yukledim go luncher duzeldi simdi tekrar sildim ve problem yok artik titreme konusunda.
Go luncher uygulamasını kurunca titreşim mesajlarda olmuyordu.Kaldırmama rağmen düzelmedi.vibrate tools u kurdum ..oldu..silince bile titreme normale döndü..bilginize
Edit: Go luncher ı tekrar kurdum.kaldırmadan önce masaüstünü yedeklemiştim.tekrar geri yükledim. titreşim normal 2 kez kısa şekil de titriyor.
Konu T@RIK tarafından (19.Kasım.2012 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir.