Android Türkiye Forum'larından faydalanabilmek, mesaj ve cevap yazabilmek ve diğer kayıtlı üyerelere özel hizmetleri kullanabilmek için Kayıt Olun.
| Sponsorlu Bağlantılar |
PDA: I9300XXDLG4 BETA DIR GELİŞTİRİCİLER HARİC KURULMASI TARAFTARI DEĞİLİM
CSC: [yok]
Sürüm: 4.1.1
Tarih: 2012/07/30
Bölgeler: Avusturya, Belçika, Fransa, Almanya, Macaristan, İtalya, İspanya, İngiltere
[Bağlantıları sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir. ] - Eksik firmware Csc Si Yok Yani
Kurmanızı Önermem Sadece Paylaşmak İstedim Bu Çıkdığına Göre Sağlamı 15 Güne Elinizde
Caps lar :
![]()

Hadi hayirlisi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Alucard (16-08-2012)

sanırım alışkanlık olsa gerek Android 4.1.1 olacak![]()
ben yükledim suan icin bir sorun gormedim gayet hızlı calısıyor hızı hıssedebılıyorsunuz
Alucard (16-08-2012)
Bahsi geçen ülkelerde henüz kies update mevcut değil , official olarak beta bir rom ismi altında görünüyor şuan . S3 genel özelliklerini [ Hareket / Sensor ] denemesi için adapte edilmiş henüz %100 bitirmemiş bir rom . Ben bekleyin derim sürekli wipe / flash işlemi cihazınızı olumlu etkilememektedir . Bir çok internal çip sürekli kendini yeni firmware için adapte etmek zorunda kalıyor ve sürekli kendi içlerinde değişikliğe gidiyorlar . Bu kernel ile alakalı değil yanlış anlaşılmasın .
Google translate ile türkçeye çevirmişsiniz sanırım ama bir çok yer farklı anlatıma maruz kalmış bence orjinal post yapalım isteyen kendi çeviri yapsın böylelikle konu orjinalden alıntı olarak kalır .
Teşekkürler

| Sponsorlu Bağlantılar |
Bu siteye tarzan çevirisi yakışmıyor ya bilen biri çevirsin yada orjinalde kalsın
bir kaç gün içinde çok güzel costum romlar çıkar
Darısı S2 ye
Konu ahmet0021 tarafından (16-08-2012 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir.