hemen baktım şimdi ve bende böyle bir sorun yok yani bir kişiyi kaç defa arama yapıldıysa eğer o sayı sağ tarafında yazıyor ama benim sinirimi bozan şey ise arama kaydı bölümünde mesaj bile gelince göstermesi.
Sponsorlu Bağlantılar |
Merhabalar. Benim sorunum şu; bazı HTC cihazlarda ve Blackberry kullanan varsa bilir mutlaka. rehberden bir kişiyi aradığınızda arama kaydında görünür aynı kişiyi bir kaç kez aradığınızda sadece tek bir arama görünür galaxy de her arama da ayrı gösterdiği için kullanım zorluğu oluyor. bunu ayarlamın bir yolu varmıdır? yani aynı kişiyi kaç kez aramış olsamda bir kere arama kaydında görünme durumunu sormaktayım
hemen baktım şimdi ve bende böyle bir sorun yok yani bir kişiyi kaç defa arama yapıldıysa eğer o sayı sağ tarafında yazıyor ama benim sinirimi bozan şey ise arama kaydı bölümünde mesaj bile gelince göstermesi.
bendede ayni sekilde sagda sayi cikiyor kackez aradiysa
emrahsgs3 cihazımdan,Tapatalk 2 ile gönderilmiştir.
Oluşabilecek yazım hatalarından dolayı kusara bakmayın...
ANTALYANDROİD 07
TEŞEKKÜR EDERİM,YAZMAK YERİNEBUTONUNU KULLANINIZ.
kancan02 (04.Eylül.2012)
Mesajları engellemek için Telefon-Arama Kaydı'na girip soldaki dokunmatik tuşa bastıktan sonra Görüntüle'yi seçin. Ardından orada istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Tüm Aramalar yaparsanız sadece gelen giden ve cevapsız aramaları görürsünüz. Tüm mesajlar da aynı şekilde sadece mesajları gösterir. Tüm Kayıtlar ise hem arama hem de mesajlar için geçerli. Sadece gelen giden tarzı da seçme imkanı da var.
ciha_n (08.Eylül.2012)
slm... benim sorunum da arama kaydından arama listemimi silemiyorum yaklasık 15 gundur kullanıyorum tek tek silme var toplu halde nasıl boşaltırım arama listesini
Arkadaşlar, telefon bölümünde favoriler kısmının altında "sık bağlantı kurulanlar" isimli bölüm var. Buradaki kayıtları silmemiz mümkün değilmi. Ne yaptıysam silemedim.
PEKAKA V3.0
serhend001 (30.Eylül.2012)