Android Türkiye Forum'larından faydalanabilmek, mesaj ve cevap yazabilmek ve diğer kayıtlı üyerelere özel hizmetleri kullanabilmek için Kayıt Olun.
| Sponsorlu Bağlantılar |
Android marketten indirilecek bazı uygulamalar için "Bu öğe Turkcell Samsung GT-I9100 cihazınızla uyumlu değil." uyarısı alıyorum. Uyarıda belirtilen "Turkcell" eklentisi nedir bunu anlamadım, hatla mı ilgili?
Oysa uygulamanın Samsung Galaxy S2 ile uyumlu olduğu belirtiliyor.
İngilizcesinde şöyle belirtiliyor:
Most Honeycomb TABLETS should be compatible. At the moment the only PHONE that is compatible is the Samsung Galaxy S2, with the 2.3.4 KG series firmware or newer.
DSLR controller has been tested with the following hardware:
- Samsung Galaxy S2, (KG1/2.3.4 firmware or newer)
Bunun gibi bir kaç uygulamada aynı sorun yaşadım.
Terslik nerdedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
sürümünüzle alakalı sanırım android sürümünüz nedir
Android sürümü 2.3.3 olarak görünüyor.
Konu cartoonist tarafından (07-10-2011 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.
Sürümle alakalı olduğunu sanmıyorum. Benim de bazı uygulamalarda başıma böyle bir sorun geldi. 2.3.3, 2.3.4. ve 2.3.5 sürümlerde de aynı sorun oluşuyor. Sebebini bulamadım maalesef.
Uygulama geliştiricisi uygulamanın türkiye android marketinden indirilmesine izin vermemiştir. O Turkcell yazısı da operatörünüzü belirtir.
HTC Sensation | InsertCoin 5.4.0
Epey bir süre foruma giremedim. Android marketten bir çok uygulamayı free olarak indiriyoruz, ancak tüm özellikleri ile kullanabilmek için pro versiyonu internet üzerinden almaya kalktığımızda, "Bu öğe Samsung GT-I9100 cihazınızla uyumlu değil" ya da telefonla markete bağlandığımızda "Bu öge ülkenizde kullanılmıyor" gibi mesajlarla karşılaşıyoruz. Yani, uygulama geliştiricisi uygulamanın pro versiyonunun Türkiye android marketinden indirilmesine izin vermiyor, yani Türkiye'de satışı yok! Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Madem pro versiyonu ülkeye satmıyorsun, free olarak da izin verme! Bunun bir çözümü yok mu? Beğendiğim ve tam özellikleri ile kullanmak istediğim, işime yarayacak bir kaç uygulama var. Bunları nasıl ve nereden tam sürüm indirebiliriz? Bu uygulamalara vereceğim üç beş kuruşu esirgemeyi düşünmedim. Ancak bu durum bizi ister istemez lisansı kırılmış uygulamalara yöneltiyor. Birileri yardımcı olursa çok sevinirim.

Artık çözülse iyi olacak. Bir de, vergi nedeniyle olduğu söyleniyor. Google vergi vermeye yanaşmıyormuş vb. Artık hangisi doğru?..
| Sponsorlu Bağlantılar |
market enableri indirdikten sonra varolan marketi kaldır diceksiniz sonra market fabrika sürümüne güncellencek.... daha sonra market enablerden tmobile amerikayı secin mesela... 2-3 dakika girmeyin markete sonra markete tıkladıgınızda o otomatik güncellicek marketi sonra marketteki bütün uygulamaları indirebilirsiniz... tabi bu arada rootlu olması lazım cihazın