Android Türkiye Forum'larından faydalanabilmek, mesaj ve cevap yazabilmek ve diğer kayıtlı üyerelere özel hizmetleri kullanabilmek için Kayıt Olun.
| Sponsorlu Bağlantılar |
Teşekkürler, yükledim, çok eğlenceli.
paylasim icin cok tesekkurler ancak bende hersey rusca nasil turkce yada ingilizce yapbilirim? abd de oldugum icin mi turkce olmuyor acaba?
Teşekkürler emeğine sağlık

Çok fazla batarya tüketimine sebep olur bence bu uygulama. Ara yüzler ve animasyonlar çok fazla , widget lar da bir hayli var, zaten onları da deaktif edeceksek pek bir anlamı kalmıyor uygulamanın. Güzel ama çok şatafatlı kaldırdım o yüzden.
Malesef buda 3 gün çalıştı en fazla![]()
Bu proğramı çalıştıramayan yada bir süre çalışıpta sonra çalışmayan arkadaşlara önerim;
Ayarlarından güncelleme süresini uzun tutun. 24 saat gibi. Tüm güncellemeleri bu şekilde yaparsanız sıkıntı kalkıyor. Güncelleme zamanı gelipte güncelleme yapamayınca proğram kapanıyor çalışmıyor. Tabi bu söylediklerim benim gibi mobil ağdan(oparatörden) neti olmayanlar içindir. Zaten sürekli neti aktif olanlarda sorun olmaz.
Kolay gelsin.
görsel olarak çok hoş ama s2 de yaklaşık 80 mb civarında yük bindiriyordu ram a bu da daha bataryanın daha erken bitmesi demek. ram sıkıntım olmadığından kullanmaya devam edecektim ama maalesef menü samsungdaki gibi saga sola değilde htc deki gibi yukarı aşağı olup klasörlerme seçeneğide olmadığından sildim. farklılık istediğimde go launcher kullanıyorum herşeyine ayar verebiliyorsun
FOREVER GO LAUNCHER![]()
linize kolunuza saglık ustalar guzel çalısma
öcelikle tema için teşekkür ederim ama bazı bölümleri rusça olarak kaldı tamamı türkçe demiştiniz nerden düzeltebilirim bunu
| Sponsorlu Bağlantılar |
eline saglık