Hoşgeldin Misafir, bizi ilk defa mı ziyaret ediyorsun? Hemen Kayıt Olmak İçin Tıklayabilirsin
  • Giriş:

Android Türkiye Forum'a hoşgeldiniz.

Android Türkiye Forum'larından faydalanabilmek, mesaj ve cevap yazabilmek ve diğer kayıtlı üyerelere özel hizmetleri kullanabilmek için Kayıt Olun.

Sponsorlu Bağlantılar
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
    Yeni Android Array
    Ettiği Teşekkür
    16
    0 mesaja 0 teşekkür aldı

galaxy tab 10.1 vs ipad2, hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar
    slm, uzun zamadir laptop almayi dusunuyordum ama bu fikirden vazgectim ve tasimasi daha kolayoldugu icin tablet almayi sectim ama hangisini alcam ona karar veremiyorum, neyse soruma gecelim, bnm icin onemli olan yazilimsal destek olmasim yani uzun sure guncelleme olsun ve oyunlari calistirabilsin, bu konuda apple cok iyi en az 2-3 sene destek cekmio ama android tablet ile ilgili bir bilgim yok maalesef sizce hangisi daha uygun olur, bulundugum ulkede ipad2 40 euro daha ucuz.
    1. ikiside 16gb versionu olacak
    2. oyun, gps ve internet icin kullanilacak

Uzman Android Array
    Ettiği Teşekkür
    45
    175 mesaja 286 teşekkür aldı
    Büyük bir android fanı olmama rağmen bu konuda ipad'in hakkını vermem lazım. Şu an ipad tablet dünyasında baya bir önde. Yani tablet alınacaksa şu an için ipad daha mantıklı bir seçim. Hele de daha ucuzsa.
    Türkiye'nin en Büyük Akıllı Cep Telefonu Satış Mağazası
    -LÜTFEN KIRIK LİNKLERİ KONU SAHİPLERİNE ÖZEL MESAJLA VEYA KONU ALTINA YAZARAK BİLDİRİNİZ.
    -SORULARINIZI MODERATÖRLERE ÖZEL MESAJ İLE DEĞİL, KONU ARACILIĞI İLE SORUNUZ. BU SİZİN DAHA FAZLA İNSANDAN DAHA HIZLI YANIT ALMANIZI SAĞLAR
    -FORUM KURALLARINA UYMAYANLARI MODERATÖRE BİLDİR BUTONUNU KULLANARAK BİZE BİLDİRİNİZ.
    .

Uzman Android Array
    Nereden
    istanbul
    Ettiği Teşekkür
    101
    196 mesaja 436 teşekkür aldı
    ben de galaxy tab 10.1 , eşimde ipad2 var
    ve ben bir diziyi olduğu gibi tablete(avi,mkv vs.. convert yapmadan) kopyala yapıştır yapıp izleyemiyorsam bitmiştir o benim için...

bu ve buna benzeyen pek çok şey için gtab'ı tercih ederim...
    [Bağlantıları sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir. ] [Bağlantıları sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir. ]
    Let's mobilize everything with android!

Uzman Android Array
    Ettiği Teşekkür
    45
    Alıntı knlr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de galaxy tab 10.1 , eşimde ipad2 var
    ve ben bir diziyi olduğu gibi tablete(avi,mkv vs.. convert yapmadan) kopyala yapıştır yapıp izleyemiyorsam bitmiştir o benim için...

bu ve buna benzeyen pek çok şey için gtab'ı tercih ederim...
    Hocam yanlis biliosam duzelt ben de merak ettigim icin soruyorum. Jailbreak yapinca direk usb transferi yapilio diye biliorum ben ipadde. Yanlis mi biliorum ?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    -LÜTFEN KIRIK LİNKLERİ KONU SAHİPLERİNE ÖZEL MESAJLA VEYA KONU ALTINA YAZARAK BİLDİRİNİZ.
    -SORULARINIZI MODERATÖRLERE ÖZEL MESAJ İLE DEĞİL, KONU ARACILIĞI İLE SORUNUZ. BU SİZİN DAHA FAZLA İNSANDAN DAHA HIZLI YANIT ALMANIZI SAĞLAR
    -FORUM KURALLARINA UYMAYANLARI MODERATÖRE BİLDİR BUTONUNU KULLANARAK BİZE BİLDİRİNİZ.
    .

Yeni Android Array
    Ettiği Teşekkür
    16
    0 mesaja 0 teşekkür aldı
    jailbreak yapinca usb uzerinde erisim saglanio ipad ve iphonea, ama dedigim gibi benim icin oncelik destek, sonucta ikiside filmler con net ve akiskan sekilde oynatir ama hangisi daha uzun sure destek alir. Ipad belli en az 2-3 sene ondan eminim cunku simdiye kadar hep takip etmisimdir nasil ilerlediklerini ama maalesef android oyle degil, cok hizli gelistigi icin hic durmadan yenisi cikio ve tam olarak kestiremiyorum nekadarlik bir destek alir

Aktif Android Array
    Ettiği Teşekkür
    11
    6 mesaja 8 teşekkür aldı
    Destek konusunda uretici firma destegi kesse bile programlanabilir bir platformumuz oldugu icin destegimiz hic kesilmiyor sagolsun :-) ayrica asusun bir tableti ozellik olarak apple in yeni harikasini ikiye katlamis durumda :-) yani apple cok iyi ancak artik android te gelisiyor... Onun disinda eger ozgur olmak istiyosan yani format donusturmeden film atip 1080p ye kadar muthis goruntude izlemek istiyosan galaxy tab ihtiyaclarini karsilar internet konusunda pc den hicbir farki olmadigini garanti edebilirim malum ipad de flash player hala eksik... Kamerasi galaxy nin daha iyi hakeza ekrani da oyle :-) oyun konusunda da iyi oyunlar var markette pek olmasada internetten hd oyunlari ucretsiz ve full olarak bulabilirsin... Ancak birazcik ta olsa hani gorenler bayilsin falan gibi bir durum soz konusu ise apple in eline su dokemez kimse ama amacin cidden bir ihtiyacini karsilamak icin ise android sana yetecektir :-) gerci 10.1 de havali cihaz ama apple kadar degil :-)
    Kisaca ben tercihen param oldugu halde android i tercih ettim cunki ben eger sikilirsam bir seylerden degistirmek isterim bunuda bana apple sagliyamiyor malesef ama oyle tabletle kafa yoramam aksamdan aksama kullanirim gorunusu degismesede olur diyosan yani arada bir internete girmek ve film izlemek icin se apple alsan da olur para sorun degilse yani ihtiyaclarini sen belirle tabletle ne yapmak istersin? Ama sunu soyliyim apple dan bir gun sikilirsan bile android te boyle bir ihtimalin yok her seyi degisiyo nasil olsa ayrica arkasinda google oldugu icin her gecen gun daha da gelisiyo android dunyasi yinede ikisi de cok kral tablettir yani bunlardan birini alirsan zaten pisman olmazsin

Uzman Android Array
    Ettiği Teşekkür
    45
    Alıntı umista Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jailbreak yapinca usb uzerinde erisim saglanio ipad ve iphonea, ama dedigim gibi benim icin oncelik destek, sonucta ikiside filmler con net ve akiskan sekilde oynatir ama hangisi daha uzun sure destek alir. Ipad belli en az 2-3 sene ondan eminim cunku simdiye kadar hep takip etmisimdir nasil ilerlediklerini ama maalesef android oyle degil, cok hizli gelistigi icin hic durmadan yenisi cikio ve tam olarak kestiremiyorum nekadarlik bir destek alir
    Destek konusunda yaramiz var bizim. Samsung, galaxy s cihazimizin daha garantisi bile bitmeden yazilim destegini cekti. Daha telefon cikali birbucuk yil bile olmamisti. Ben o yuzden bi daha samsung almamaya yemin ettim ama sizi bilemem

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    .

Aktif Android Array
    Ettiği Teşekkür
    11
    6 mesaja 8 teşekkür aldı
    suanda ki romlar daha guzel zaten samsung ice cream cikarsada arayuzunun icine edicekti iyi tarafindan bak orjinal rom ciksaydi bu super hizli ve uzun pil omru olan rom lar cikmayacakti
    Samsung
    Galaxy S3 (aktif)
    Galaxy s(ilk galaxy'm)
    Galaxy tab 10.1(ortak kullanım)
    Galaxy ace (kardesimin)
    Htc evo 3D (babamın)

Real Nick= Yeşil gözlü

Yeni Android Array
    Ettiği Teşekkür
    0
    1 mesaja 2 teşekkür aldı
    1 senelik android tecrübelerimden sonra rahatlıkla söyleyebilirim ki bundan sonra android alırsam kesinlikle google'ın çocuklarından birisini alırım. firma kısıtlaması olmadan yazılım güncellemesi kadar harika bir şey yok. dolayısıyla tablet alacaksanız motorola xoom alın. telefon alırsanız nexus alın gibi. veyahut google yeni bir çocuk peydahladıysa onu alın.

bende xoom var, herkesten önce ics güncellemesini almıştım. firma kısıtlaması diye bir şey de yok samsung'da olduğu gibi. alternatiflerine oranla ağır olması dışında eksiği yok diyebilirim.
    Konu memrengin tarafından (08-03-2012 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.

Android®
    Array
    Ettiği Teşekkür
    328
    607 mesaja 2,270 teşekkür aldı
    Sponsorlu Bağlantılar
    Alıntı memrengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 senelik android tecrübelerimden sonra rahatlıkla söyleyebilirim ki bundan sonra android alırsam kesinlikle google'ın çocuklarından birisini alırım. firma kısıtlaması olmadan yazılım güncellemesi kadar harika bir şey yok. dolayısıyla tablet alacaksanız motorola xoom alın. telefon alırsanız nexus alın gibi. veyahut google yeni bir çocuk peydahladıysa onu alın.

bende xoom var, herkesten önce ics güncellemesini almıştım. firma kısıtlaması diye bir şey de yok samsung'da olduğu gibi. alternatiflerine oranla ağır olması dışında eksiği yok diyebilirim.
    ASUS da yazılım konusunda Google ile birlikte çalışıyor. Hatta bazı Honeycomb versiyonları daha önce gelmişti ASUS cihazlara XOOM'dan.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu